Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Horoskops trešdienai, 27. oktobrim.

AUNS

Attiecībā uz peļņu var pavērties jaunas iespējas. Nekautrējies runāt par atalgojumu un raugies uz izdevīgumu. Ja plānota iepirkšanās, tad gan esi apdomīgs. Var iztērēties vairāk nekā esi plānojis.

VĒRSIS

Tev piemīt neatlaidība, lai sasniegtu nospraustos mērķus. Izlem, kas šobrīd ir svarīgi, un dodies uz priekšu! Ja pēkšņi šķiet, ka pietrūkst zināšanu, tad internetā ir dažādu kursu piedāvājums.

DVĪŅI

Ir iespējas parādīt savas spējas un izvirzīties. Nekautrējies pieteikties augstākam amatam vai lūkojies pēc jauniem piedāvājumiem. Veiksmīga diena jaunu kontaktu veidošanai.

VĒZIS

Esi vērīgs un tolerants, veidojot kontaktus ar līdzcilvēkiem. Ja kādā brīdī liekas, ka visu zini, uzklausi tomēr atšķirīgos viedokļus. Tas attiecas gan uz profesionālo, gan privāto dzīvi.

LAUVA

Var rasties vēlme dzīvē kaut ko mainīt, darīt citādāk, nekā iepriekš. Pirms pieņemt lēmumus, ir vērts ieklausīties citu cilvēku viedoklī. Ne vienmēr jārīkojas „uz savu galvu”.

JAUNAVA

Profesionālajā jomā vajadzētu orientēties un jauniem sasniegumiem. Varbūt kāds ceļš noiets un kaut kas jāmaina. Nebīsties izkāpt no komforta zonas.

SVARI

Prāts atvērts visam jaunajam – meklēsi noderīgu informāciju internetā, domāsi par mācībām vai kādu iemaņu apgūšanu. Nekavējies. Iegūtās zināšanas vai pieredze būs noderīga.

SKORPIONS

Nopietna attieksme un atbildības sajūta par darāmo. Laba diena, lai nokārtotus dažādus lietišķos jautājumus vai risinātu svarīgas darījumu sarunas.

STRĒLNIEKS

Daudz panāksi ar personīgo pievilcību, cilvēki ar tevi labprāt komunicēs un izrādīs savas simpātijas. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt jauku iepazīšanos.

MEŽĀZIS

Rudenīgas un domīgas noskaņas..., taču dažkārt tas ir svētīgi, jo ļauj sakārtot domas. Diezgan labi izpratīsi cilvēkus un viņu rīcības motīvus. Darbā, kā vienmēr, atbildīgi pienākumi.

ŪDENSVĪRS

Var rasties iespējas pieņemt jaunus izaicinājumus darbā, karjerā, biznesā. Nepamēģināsi neuzzināsi... Tikai nerīkojies pārsteidzīgi. Ievāc informāciju un centies uztaustīt zemūdens akmeņus.

ZIVIS

Profesionālajā jomā iespējamas pārmaiņas vai rasties uzdevumi, kas tev nebūs pa prātam. Izdari, kas jādara, un neiesaisties diskusijās, tā būs mierīgāk. Ar protestēšanu diez vai ko panāksi

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu