Otrdien uz ceļiem cietuši pieci cilvēki (3)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Aizvadītajā diennaktī reģistrēti 94 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši pieci cilvēki, no tiem divi gājēji un viens velosipēdists, informēja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā cietuši trīs cilvēki, bet Zemgalē un Kurzemē katrā pa vienam.

Kopumā diennakts laikā valstī reģistrēti 94 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem pieci bija ar cietušajiem, bet nevienā avārijā nav bojāgājušo.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 55 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē - 11, Vidzemē septiņi, Kurzemē 12, bet Latgalē deviņas avārijas, liecina VP apkopotie dati.

Tāpat diennakts laikā uz Latvijas ceļiem aizturēti 11 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un divus, kuri transportlīdzekli vadīja, būdami lietojuši narkotiskās vielas.

Pagājušā diennaktī uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 153 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu un vienu protokolu par agresīvu braukšanu.

Kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 420 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu