Policija Ventspilī aiztur sievieti un vīrieti par mobilā telefona laupīšanu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Valsts policija (VP) uz aizdomu pamata par laupīšanu Ventspilī aizturējusi sievieti un vīrieti, informē VP Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Otrdien, 26.oktobrī, ap plkst.15.20 VP tika saņemta informācija par to, ka Ventspilī, Pārventā, pie autobusu pieturas vīrietis un sieviete, pielietojot vardarbību, ventspilniecei nolaupīja mobilo telefonu. Cietusī ar gūtajiem miesas bojājumiem - deguna sasitumu - vērsusies medicīnas iestādē.

Pēc Šeršņovas paustā, VP Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas amatpersonas noskaidroja iespējamās vainīgās personas un šodien viņas aizturēja. Abi aizturētie jau iepriekš ir nonākuši policijas redzeslokā, un vīrietis bija meklēšanā citā kriminālprocesā par mantiska rakstura noziedzīga nodarījuma izdarīšanu Rīgā. Abi aizturētie nav vietējie Ventspils iedzīvotāji, piebilst policijas pārstāve.

VP Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas amatpersonas par notikušo sāka kriminālprocesu par svešas kustamas mantas nolaupīšanu, ja tā saistīta ar vardarbību vai vardarbības piedraudējumu, proti, laupīšanu.

Saskaņā ar Krimināllikumu, par šādu noziedzīgu nodarījumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem. Izmeklēšana kriminālprocesā turpinās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu