Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 28. oktobrim.

AUNS

Nekautrējies runāt par algas pielikumu, ja esi kārtīgi pastrādājis. Dažkārt darba devēji izliekas to neredzam. Labs laiks mācībām un redzesloka paplašināšanai.

VĒRSIS

Pratīsi atstāt labu iespaidu, kas palīdzēs gan profesionālajā, gan privātajā jomā. Tikai neuzskati savu viedokli par vienīgo pareizo un esi gatavs respektēt līdzcilvēku domas.

DVĪŅI

Sekmēsies kontaktu veidošana un darījumu sarunas. Būsi uz enerģijas viļņa, galvā rosīsies dažādas idejas un cilvēki tevī ieklausīsies. Dvīņi savā elementā!

VĒZIS

Darbīga diena. Būs enerģija, spēks un noderīgas idejas. Jaunas iespējas nopelnīt, vai plāns, kā esošajos apstākļos pavairot ienākumus.

LAUVA

Līdera gars neļauj dzīvot mierīgi. Daudz enerģijas un ideju. Ir pienācis laiks rosīties. Darbā izaugsmes un karjeras periods, taču ir vērts apsvērt domu par privāto biznesu, ja tāda vēl nav.

JAUNAVA

Par ienākumiem sūdzēties nevarēsi, ja vien pats čakli strādāsi. Ja esošā situācija tevi neapmierina, tad lūkojies pēc izdevīgākas, labāk apmaksātas vietas.

SVARI

Panākumi atkarīgi no idejām, bet to jau tev nekad nav trūcis. Tikai profesionālajā jomā esi precīzs un vērīgs, citādi iespējamas neskaidrības un jukas.

SKORPIONS

Ļoti lietišķa attieksme itin visā. Finanšu jomā stabilitāte, bet ienākumi nāks palēnām un ar darbu. Nepiktojies, ja kaut kas nenotiek uzreiz un jau vakar.

STRĒLNIEKS

Sabiedriskošanās diena. Attālināti, bet vienalga lieliski. Rīko tiešsaistes prezentācijas, iepazīstini ar idejām, meklē domubiedrus. Ja nepieciešams atbalsts, vari rēķināties ar seniem, labiem draugiem.

MEŽĀZIS

Ja arī visu laiku šķitis, ka daudz zini un atradīsi risinājumus, tad atceries, ka nekas un neviens nav perfekts. Ieguldi izglītībā un nekautrējies darba devējiem darīt zināmas visas savas prasmes.

ŪDENSVĪRS

Sekmīgi nokārtosi dažādus lietišķos jautājumus, tostarp ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem vai bankām. Darbā uzmanies no strīdiņiem. Varbūt atšķirīga viedokļa paudējiem ir taisnība.

ZIVIS

Gribētos tā mierīgi... un bez steigas... Taču nav laika gremdēties apcerēs, jo sekmīgs laiks visdažādāko ieceru realizēšanai. Vari ķerties pie mācībām, meklēt jaunu darbu vai sākt savu biznesu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu