Dzērājšoferis iznīcina autobusa pieturu un ar "stopiem" aizbrauc mājās, kur tiek notverts (6)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Uz šosejas pusceļā starp Rendu un Kuldīgu, atrodas sabiedriskā transporta pietura Skujnieki. Pirms vairākām dienām nojumi, kas parasti kalpo par patvērumu sabiedriskā transporta pasažieriem, izārdīja kāds “Hyundai” šoferis.

Kā vēsta TV3 raidījums Degpunktā, Hyundai vadītājs vēlā vakara stundā bija ceļā no Talsiem uz Kuldīgu. Lēzenā pagriezienā, apmēram 40 metrus pirms pieturas, spēkrats zaudēja saķeri ar asfaltu un burtiski izlidoja cauri būdiņai, pēcāk piezemējoties grāvī.

Policija avārijas izraisītāju ātri uzmeklēja kādā mājoklī Kuldīgā. Vēlāk arī noskaidrots, ka viņš mašīnu bija vadījis bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, kuras viņam nekad nemaz nav bijušas.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Kopumā pret šoferi sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi:  par nobraukšanu no brauktuves, tā apdraudot satiksmes drošību, par ceļu satiksmes negadījuma vietas atstāšanu pēc ceļu satiksmes negadījuma, pārkāpjot noteikto kārtību, par transportlīdzekļa vadīšanu, ja nav transportlīdzekļu vadīšanas tiesību un par alkoholisko dzērienu lietošanu pēc ceļu satiksmes negadījuma.

Naudas sods par šiem pārkāpumiem ir 2780 eiro, un to pavada piecu gadu aizliegums iegūt tiesības. Pie tā visa, neviena apdrošināšana nekompensēs dzērājšofera iznīcinātā auto skādi. Arī pietura vainīgajam būs jāatjauno par savu naudu.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu