Bļugers izstrādājis "Penguins" vārtsarga ķiveres dizainu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānšāviņš no nhl.com

Teodora Bļugera paraksts uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" vārtsarga Keisija Desmita ķiveres nav tāpat vien. Latvijas uzbrucējs parakstīja savu darbu - komandas biedram izstrādāto ķiveres dizainu.

Viss sākās pagājušajā gadā, kad Bļugers komandas biedram lika padomāt par to, kā izskatās viņa ķivere, pielīdzinot to tām, kādas redzamas NHL videospēlēs. 

"Viņš mani nedaudz ķircināja, tāpēc es izaicināju viņu izdomāt labāku dizainu," NHL mājas lapā citēts Desmits. "Ar iznākumu esmu ļoti apmierināts. Domāju, ka viņš paveica lielisku darbu, un tas ir lielais Tedijs."

Desmits ķiveres dizaina izstrādē Bļugeram deva pilnīgu rīcības brīvību. Pašam Bļugeram sākotnējā iecere bija nedaudz citādāka. Vasarā Latvijas uzbrucējs nosūtīja Desmitam savas idejas, kurš tās tālāk nodeva māksliniekam, lai tās ieviestu dzīvē. 

"Domāju, ka lielos vilcienos dizains izdevies diezgan veiksmīgs. Ķiveres aizmugurējā daļa ir uzjautrinoša," sacīja Bļugers.

Ķiveres aizmugurē attēlots "The Office" komēdiju šova tēls Dvaits Šrūts. Tieši šajā šovā izskanējušo bieži vien citē un piemin Desmits. Bļugers to iepriekš īsti nebija skatījies, taču apņēmies izpildīt mājasdarbus un smelties iedvesmu.

Bļugers ķiveres aizmugurē atstāja autogrāfu kā vienu no dizaina elementiem, bet nav bijis pārliecināts, vai Desmits parakstu paturēs. Taču viņš to saglabāja. 

Kopumā Bļugers ir ļoti apmierināts ar paveikto. Uz ķiveres attēloti arī elementi no animācijas filmas "Madagaskaras pingvīni", kuri spēlē disku golfu, kas ir viena no iecienītākajām Desmita nodarbēm ārpus hokeja. Tāpat uz ķiveres ir Pitsburgā esošais Endija Vorhola tilts. 

"Man nebija ne jausmas, kā tas patiesībā izskatīsies, bet ir diezgan forši redzēt galaproduktu," pauda Bļugers. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu