Sieviete, bez kuras F-1 čempions Hamiltons nebūtu tur, kur atrodas šobrīd (1)

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūiss Hamiltons un Andžela Kalena
Lūiss Hamiltons un Andžela Kalena Foto: SIPA/Scanpix

Kas ir tā sieviete, kas septiņkārtējo Formula 1 čempionu Lūisu Hamiltonu kā viena no pirmajām sveic pēc kārtējās uzvaras, pasniedz rokaspulksteni un ar sportista personīgajām mantām seko vai ik uz soļa Mercedes-AMG komandas boksos? Tā ir Andžela Kalena (Angela Cullen), bez kuras Hamiltons nebūtu tur, kur ir šobrīd. "Viņai ir ļoti, ļoti nozīmīga loma," kādā no nesenām intervijām sacījis Hamiltons, apgalvojot, ka bez Andželas Kalenas atbalsta F-1 vidi diez vai būtu izturējis.

Lūisu Hamiltonu gandrīz vienmēr var redzēt kopā ar savu personīgo treneri Andželu Kalenu. Lai gan Hamiltons ir statistiski veiksmīgākais Formula 1 pilots vēsturē ar vārdu daudzu tabulu augšgalā, viņš apgalvo, ka nebūtu varējis to izdarīt bez Kalenas.

Kalena ir pastāvīgi līdzās Hamiltonam kopš 2016. gada, un nesenā intervijā britu sportists skaidroja, ka pirms tam viņam regulāri bijušas dažāda rakstura grūtības, raksta Thesportsrush.com.

Lūiss Hamiltons un Andžela Kalena
Lūiss Hamiltons un Andžela Kalena Foto: AP/Scanpix

"Andžela un es esam neticami tuvi," sacīja Hamiltons. "Mēs diezgan daudz dzīvojam kopā, un esam arī tuvi kā draugi. Man ir ļoti, ļoti paveicies, ka atradu Andželu, jo viņa ir ļoti īpašs cilvēks."

Hamiltons atklāj, ka tad, kad ieradies Formula 1, viņam nav bijis sava trenera, tāds viņam ticis piešķirts. Pēc būtības tas bijis fizioterapeits, taču tikai uz noteiktu laiku - uz sacensību nedēļas nogali.

"Parasti tas bija puisis, ar kuru es strādāju kopā. Viņš bija kopā ar mani un trenējās kopā ar mani, bet laiku pa laikam es pamanīju dažādas problēmas vai parādījās nelielas traumas. Tu saproti, ka tev sāp sprands vai vienalga kur citur ir kāda problēma, bet man nekad nebija bijis neviena, kurš to varētu novērst."

Andžela Kalena
Andžela Kalena Foto: SIPA/Scanpix

Satiekot Kalenu, viņš uzreiz lūdzis viņu pievienoties viņam, un kopš tā laika personīgajai trenerei bijusi milzīga loma Hamiltona panākumos karaliskajā autosportā.

"Mūsu kopīgajā ceļā esam ļoti auguši. Gan tajā, kā organizējam savas nedēļas nogales, kā gatavojamies, izvēloties vismazāk saspringto ceļu, gan pārliecinoties, ka esmu tik žirgts, cik vien iespējams, kad kāpju mašīnā," skaidro Hamiltons, piebilstot, ka Andžela ar viņu ir katru dienu no plkst. 6-7 rītā līdz 22-23 vakarā. 

"Viņai ir ļoti svarīga loma. Tās ir ļoti svarīgas attiecības. Es nedomāju, ka šis gads mūs ir satuvinājis vairāk kā jebkurš cits gads, bet mēs mīlam savu darbu. Mums patīk darīt to, ko darām, mums patīk to darīt kopā. Es nedomāju, ka varētu iztikt bez viņas," - tā Hamiltons.

Lūiss Hamiltons un Andžela Kalena
Lūiss Hamiltons un Andžela Kalena Foto: AP/Scanpix
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu