Klajā nāk Eda Šīrana jaunais albums (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Eds Šīrans
Eds Šīrans Foto: publicitātes

Piektdien, 29. oktobrī, pie klausītājiem visā pasaulē nonācis britu izpildītāja Eda Šīrana (Ed Sheeran) jaunākais studijas ieraksta albums "=" (Equals). Līdz ar ziņu par albumu dziedātājs izziņojis jaunāko singlu "Overpass Graffiti" un tā videoklipu, ko varēs noskatīties šodien plkst. 16:00.

Jaunā albuma trešā oficiālā singla autori ir Šīrans, Džonijs Makdonalds (Johnny McDaid) un Freds Gibsons (Fred Gibson), trijotne, kas ir radījusi iepriekšējo Eda hitu "Bad Habits".

TVNET intervija ar mūziķi:

Dziesma ir oda 80. gadiem ar izteiktu sintezatoru skanējumu un portretē zaudētu draudzību sajūtas. Dziesmas videoklipā, ko režisējis Džeisons Kēnigs (Jason Koenig), redzam Edu Šīranu nomaldījušos tuksnesī greznā ietērpā, satiekot jaunus draugus un dodoties piedzīvojumā.

Jaunais Eda Šīrana albums ir ceturtais studijas ieraksts, kas iekļauts albumu sērijā, kuriem tiek doti simbolu nosaukumi (”x”, ”+” un ”÷”). Jaunākā albuma ietvaros mūziķis veido stāstus par dažādu mīlestības izpausmju dažādiem līmeņiem ("The Joker And The Queen", "First Times", "2step"), zaudējuma sajūtu ("Visiting Hours"), noturību ("Can’t Stop The Rain") un tēva lomu ("Sandman", "Leave Your Life"), kā arī piemin realitāti un savu karjeru ("Tides").

Albuma ieraksts tapis starp studijām Safolkā, Londonā un Losandželosā.

Albuma noformējumā ir izmantoti abstraktie Eda Šīrana zīmējumi, bet taureņi ir kā simbols ”jaunai dzīvei”.

Un jau sākot ar nākamā gada aprīli Eds Šīrans dosies trīs gadus ilgā koncertturnejā ar nosaukumu ”+ - = ÷ x Tour” ("The Mathematics Tour").

Noklausies albumu!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu