Izskatās, ka mēs varētu tikt pie "Soprano ģimenes" priekšstāsta seriāla

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeimss Gandolfini
Džeimss Gandolfini Foto: HBO

Pēc nule kā izdotās pilnmetrāžas filmas "The Many Saints of Newark" ("Ņūarkas svētie"), kas vēsta par notikumiem sešdesmito gadu beigās - pirms populārā seriālā "Soprano ģimene" attēlotājiem notikumiem, seriāla veidotājs Deivids Čeizs (David Chase) sācis sarunas ar ASV izklaides milzi HBO par iespējamu nākotnes sadarbību jauna seriāla tapšanā.  

Režisora Alana Teilora režisētā drāma mūs aizved uz 1960. gadiem, kur jaunais Tonijs Soprano studē un veido attiecības ar mentoru Dikiju Moltisanti. Filmā, kas uz ekrāniem iznāca 22. septembrī, Toniju Soprano atveido nelaiķa aktiera Džeimsa Gandolfini (James Gandolfini) dēls Maikls Gandolfini.

Atgādinām, ka Tonija lomas atveidotājs kulta seriālā "Soprano ģimene", kas tika demonstrēts no 1999. līdz 2007. gadam, amerikāņu aktieris Džeimss Gandolfini, 2013. gadā pāragri, 51 gada vecumā, devās mūžībā no sirdslēkmes. Aktieris bija ieradies Itālijā, lai piedalītos Taorminas kinofestivālā Sicīlijā.

Filmas "The Many Saints of Newark" ("Ņūarkas svētie") reklāmas rullītis.

Kompānijas "Warner Bros." vadītāja Anna Sarnofa (Ann Sarnoff) intervijā izdevumam "Deadline" atklāja, ka viņu ļoti iepriecināja jaunā filma par Soprano ģimenes pirmsākumiem.

"Mēs šobrīd esam uzsākuši sarunas ar Deividu Čeisu par jaunu seriālu, ko varētu demonstrēt platformā HBO Max,"

viņa saka.

Lai arī sākotnēji izskanēja ideja, ka varētu veidot vēl vienu pilnmetrāžas mākslas filmu, šobrīd sarunas ar HBO, kura saturs pieejams arī "LMT Viedtelevīzijā", rit par iespējamu "Soprano ģimenes" priekšstāsta seriālu.

Čeiss, kurš bija scenārists 30 sērijām visās sešās "Soprano ģimenes" sezonās, uzsvēra, ka iespējamā seriālā darbība norisināsies tikai pēc notikumiem filmā "Ņūarkas svētie" un, protams, pirms notikumiem pašā oriģinālajā seriālā. Tātad, laika posmā starp septiņdesmitajiem un 1998. gadu.

Pie scenārija varētu strādāt arī otrs autors Terenss Vinters (Terence Winter).

"Seriālā jau ir iestrādātas vairākas vēsturiskas atsauces, un sadarbība ar Teriju atkal būtu lieliska," saka Čeiss. 

Atgādinām, ka Džeimss Gandolfini par mafijas bosa Tonija Soprano lomu seriālā ieguva trīs "Emmy" balvas un "Zelta globusu". 

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu