Roju ģimenes drāma turpināsies ar vēl vienu sezonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Pēctecība" (Succession)
"Pēctecība" (Succession) Foto: HBO

Sirmais, pieredzējušais un nešpetnais skotu izcelsmes mediju magnāts Logans Rojs, kuru atveido aktieris Braiens Koks (Brian Cox), un visa viņa "saindētā" ģimene pie skatītājiem atgriezīsies arī 4. sezonā, ziņo ASV izklaides milzis HBO.

"HBO" ziņo, ka pasūtinājusi seriāla "Pēctecība" (Succession) veidotājiem jaunas sērijas. Tas nozīmē, ka "ģimenes pilsoņu karam" varēsim sekot līdzi arī turpmāk. 

Šis nav pārsteidzošs paziņojums, ņemot vērā to, ka nule iznākusī trešā sezona pulcēja rekordlielu skatītāju skaitu. "HBO" ziņo, ka 3. sezonas pirmā sērija piesaistīja 1,4 miljonus skatītāju visās platformās. Šāds skatītāju daudzums ir ne vien seriāla rekords, bet arī jebkura cita "HBO" radītā produkta jauns augstākais sasniegums kopš pagājušā gada maija, kad tika palaists jaunais "HBO" video straumēšanas serviss "HBO Max".

Atgādinām, ka seriāls, kas skatāms "LMT Viedtelevīzijā", vēsta par kādu ietekmīgu ASV uzņēmēju ģimeni, kuru vada mediju magnāts Logans Rojs. Seriāls guvis vairākus apbalvojumus "Emmy" ceremonijā. Tas atzīts par labāko kategorijā "Labākais dramatiskais seriāls", savukārt aktieris Džeremijs Strongs, kas atveido potenciālo Logana izveidotās biznesa impērijas pēcteci Kendalu, guvis atzinību par tēlojumu šajā seriālā kā labākais aktieris drāmas kategorijā. Arī seriāla režisors Andrijs Parehs ir ieguvis balvu kategorijā "labākais dramatiskā seriāla režisors".

"Pēctecība" (Succession)
"Pēctecība" (Succession) Foto: HBO

Ar katru sezonu skatītāju interese par seriālu pieaug - gan apbalvojumi, gan spēcīgais aktieru ansamblis, gan interesantais sižets, tas viss skatītājus piesaista šim aizraujošajam seriālam. Trešās sezonas skatītāju skaits bija par 21% lielāks nekā otrās sezonas fināla auditorija, ziņo "HBO". 

Vai 4. sezona būs pēdējā?

Vai Roju ģimenes drāma noslēgsies ar 4. sezonu? Šādu jautājumu uzdod mediji. Scenāriste Džordža Pričeta (Georgia Pritchett) intervijā izdevumam The Sunday Times atklājusi, ka komanda strādā jau ar nākamo sezonu materiālu. 

"Domāju, ka maksimums varētu būt piecas sezonas, taču visticamāk, ka apstāsimies pie četrām," viņa saka. 

Savukārt "HBO" programmu direktore Frančeska Orsi (Francesca Orsi) saka šādi: "Ar katru "Pēctecības" sezonu tās radītājs Džesijs Ārmstrongs pārspēj visas mūsu cerības, ievelkot mūs arvien dziļāk Roju ģimenes lokā. Šī sezona nav izņēmums, tāpēc esam ļoti patīkami satraukti par to, kas mūs sagaida nākamajās sērijās."

Atgādinām, ka seriāls runā par sarežģītām attiecībām ģimenē. Tās patriarhs Logans Rojs mēģina sadalīt savu ietekmi, savu finanšu impēriju kompānijā "Waystar Royco" starp četriem bērniem - Kendalu, Romanu (Kieran Culkin), Konoru (Alan Ruck) un Siobenu (Sarah Snook). Tomēr viens no dēliem - Kendals nostājas pretī tēva gribai. 

Trešajā sezonā piedalās arī vairāki citi slaveni aktieri - "Oskara" balvas ieguvējs Adriens Brodijs (Adrien Brody), kurš atveido "miljardieri aktīvistu" Džošu Āronsonu, kurš arī iesaistās cīņā par "Waystar Royco", kā arī Aleksandrs Skašgords (Alexander Skarsgård) - kurš iejuties veiksmīga tehnoloģiju uzņēmuma vadītāja tēlā. Tāpat seriālā piedalās šausmu filmas "Raw" zvaigzne Ella Rumfa. 

Seriāla 3. sezonas reklāmas rullītis.

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu