Anna Sedokova: "Nav greizsirdīgāka cilvēka par manu vīru" (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Krievijā populārā dziedātāja Anna Sedokova, viesojoties "Krievijas radio" ēterā, atzina, ka viņas vīrs, latviešu basketbolists Jānis Timma ir ļoti greizsirdīgs cilvēks.

Sedokova sacīja, ka pirms tikšanās ar pašmāju basketbolistu nav ticējusi frāzēm "es tevi mīlu" un "tu esi mana dzīves jēga".

"Iepriekš es pat vīriešus krāpu. Domāju, ka tā mīlestība, ar kuru dalās sociālajos tīklos, nav īsta, taču, kopš pati tādu atradu, varu teikt, ka ir gan!" atklāta bija Sedokova.

Dziedātāja atzīmēja, ka viņu attiecības nav ideālas. Dziedātāja dažkārt mēdz lieki satraukt savu 29 gadus veco vīru. 

"Nav greizsirdīgāka cilvēka par manu vīru. Es to pat nevaru iedomāties. Iespējams, ka viņš mūs tagad klausās. Es tevi mīlu," radio tiešraidē sacīja Sedokova.

Atgādinām, ka abu attiecības sākās 2019. gadā - laikā, kad sportists bija precējies ar sava dēla māti Sanu Timmu. 2020. gada septembrī Timma un Sedokova slepeni mija gredzenus.

Šī nav pirmā reize, kad Sedokova publiski izteikusies par abu vētrainajām attiecībām - nesen savā "Instagram" ierakstā viņa atklāja, ka abu savienība nemaz nav tik rožaina, kā citiem varētu šķist, - pāris vairākkārt pašķīries.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu