​Maikls Džordans lielai daļai basketbola lietpratēju ir pazīstams kā visu laiku izcilākais spēlētājs, bet sporta ikonai ārpus sporta zāles bija sava tumšā puse. Slavenajam 23. numuram bija nopietnas problēmas ar azartspēlēm.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izcilākais spēlētājs 1993.gadā noliedza azartspēļu atkarību. "Man ir konkurences problēmas," intervijā ar žurnālistu Ahmadu Rašadu uzsvēra NBA kluba Čikāgas "Bulls" leģenda. Par spīti tam Džordans nelabprāt runāja par šo tēmu, NBA aprindās viņš bija pazīstams kā basketbolists, kam pie sirds gāja ļoti augstas likmes azartspēlēs.

"ESPN Films" un "Netflix" kopdarbā "The Last Dance" sestajā sērijā virspusēji tika analizēta Maikla problēma, tāpēc dažas stāsta tumšākās puses palika aizkadrā.

Precīzi nav zināms, kad basketbola meistaram sākās sliktais ieradums, bet vidusskolas klasesbiedri apgalvoja, ka Džordanu jau agrā jaunībā aizrāva azartspēles. Vidusskolas izlaiduma balles vēstulē, ko Maikls rakstīja meitenei, viņš izteicās šādi: ...

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp