Trešdienas rītā Salacgrīvā ēkas sienā ietriecies kravas auto (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: VUGD

Šorīt Salacgrīvā kravas automašīna ietriekusies mājas sienā, ar ierakstu savā mikroblogošanas vietnē "Twitter" vēsta Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests.

Izsaukums uz notikuma vietu Salacgrīvā, Viļņu ielā, saņemts plkst.5.23, jo kravas automašīna bija ietriekusies kādas mājas sienā.

Ugunsdzēsēji ar hidrauliskiem instrumentiem atbrīvoja transportlīdzeklī iespiesto autovadītāju un nodeva mediķiem, bet iedzīvotājs no ēkas tika evakuēts.

Foto: twitter.com/ugunsdzeseji
Foto: twitter.com/ugunsdzeseji
Foto: VUGD

Kā aģentūrai LETA stāstīja Limbažu novada sabiedrisko attiecību speciāliste Ilga Tiesnese, pašvaldība uzreiz pēc nelaimes gadījuma ir atvērusi skolas dienesta viesnīcu, lai tajā vajadzības gadījumā varētu uzturēties negadījuma vietas apkārtnes iedzīvotāji, kuriem traucē no kravas automašīnas izlijušās vielas asā smaka.

"Patlaban dienesta viesnīcā ir nogādāts cilvēks, kura mājā ietriecās automašīna "Scania"," sacīja Tiesnese.

Viņa norādīja, ka negadījumā cietušo māju, kas ir apdrošināta, diezin vai būs iespējams atjaunot. Pašvaldības pārstāve informēja arī par to, ka pašvaldība lems par palīdzības sniegšanu negadījumā cietušajam iedzīvotājam, kā to paredz pašvaldības normatīvie akti.

Tiesnese skaidroja, ka satiksme negadījuma vietā ir slēgta un visi transportlīdzekļi tiek novirzīti pa Baznīcas un Pērnavas ielām.

"Patlaban negadījuma vietā strādā VUGD, Valsts policijas un Valsts vides dienesta speciālisti. Arī pašvaldība ir gatava sniegt nepieciešamo atbalstu," apliecināja Tiesnese.

Pēc kravas auto ietriekšanās mājas sienā Salacgrīvā joprojām ir bloķēta satiksme pa Tallinas šoseju jeb Viļņu ielā, bet transports ir novirzīts pa citām ielām, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu