"Willow Farm" laiž klajā jaunu dziesmu "Kāpēc tu vairs nenāc manā sētā uzpīpēt?"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Willow Farm"
"Willow Farm" Foto: publicitātes

Turpinot darbu pie grupas "Willow Farm" piektā studijas albuma, klausītāju vērtējumam tiek nodota vēl viena kompozīcija "Kāpēc tu vairs nenāc manā sētā uzpīpēt?" – šoreiz jautri ironiskās noskaņās.

Dziesma, kuras vārdu un mūzikas autors ir "Willow Farm" līderis Emīls Dreiblats, būs viena no topošā albuma dzīvespriecīgākajām dziesmām, teikts grupas preses paziņojumā.

"Nedaudz pašironijas, nedaudz nostalģijas pēc "vecajiem, labajiem laikiem", kuri, par laimi, nekad neatgriezīsies. Rituāli un tradīcijas nāk un iet, ar varu tos noturēt nav nekādas jēgas. Reizēm arī pienāk laiks atvadīties no draugiem vai tiem, kuri tādi bijuši kādā noteiktā dzīves posmā. Viss plūst un mainās, uz vietas nestāv nekas," atzīst dziesmas autors Emīls Dreiblats, piebilstot, ka "bez tam likās vienkārši jautri triviālu sarunvalodas frāzi pārvērst par dziesmas piedziedājumu."

Dziesma "Kāpēc tu vairs nenāc manā sētā uzpīpēt?" ierakstīta Liepājā, studijā "Lighthouse", to miksēja grupas ģitārists un topošā albuma skanējuma producents Jānis Dreiblats, bet māsterēja Gints Sola. Dziesmas video autors ir Sīmanis Martuzāns, kurš jau iepriekš sadarbojies ar "Willow Farm", veidojot klipu dziesmai "Lai kļūtu laimīgs".

Sākotnēji "Willow Farm" savu piekto studijas albumu plānoja izdot šoruden, bet līdz ar mainīgo situāciju valstī un ierobežotām iespējām vērienīgi atzīmēt ieraksta klajā nākšanu, nolemts nedaudz iepauzēt un sagaidīt piemērotāku brīdi.

"Albums principā ir par divām trešdaļām gatavs, bet nedaudz vairāk laika tam nāks tikai par labu. Tādēļ paņēmām pauzi, lai ar laika distanci novērtētu līdz šim padarīto un sagatavotos pēdējiem darbiem," stāsta Dreiblats. "Un nav arī jēgas izdot ierakstu, ja koncertu iespējas ir ierobežotas, – mums tomēr gribas satikt savu klausītāju un spēlēt dzīvajā."

Noskaties dziesmas video! 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu