Rīgā aizdomās par restorāna, aptiekas un zobārstniecības apzagšanu aizturēts agrāk sodīts narkomāns (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LETA

Rīgā policija aizdomās par restorāna, aptiekas, zobārstniecības un citiem objektu apzagšanu aizturējusi agrāk sodītu narkomānu, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijā.

Strādājot, lai atklātu pēdējo nedēļu laikā diennakts tumšajā laikā izdarītas zādzības ar iekļūšanu dažādās adresēs Rīgā, likumsargi nonāca uz pēdām 1981.gadā dzimušam vīrietim, kurš jau iepriekš sodīts par mantiskiem noziegumiem.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka vīrietis bija izdarījis zādzības no restorāna, aptiekas, zobārstniecības un citiem objektiem dažādos objektos Teikā, Latgales priekšpilsētā un Brasā, atspiežot vai izsitot ēku logus, kamēr telpās neatradās darbinieki un apmeklētāji.

Vīrietis bija zadzis visu, kas vērtīgs un viegli aiznesams, kā piemēram, uzlauzis kases aparātu un paņēmis naudu, iztukšojis arī kastītes, kur glabājās nauda, tāpat aiznesis zelta rotaslietas un planšetdatorus.

28.oktobrī vīrietis aizturēts.

Izmeklēšanā noskaidrots, ka nozagto naudu viņš jau paspējis iztērēt un nozagtās mantas pārdot, lai iegādātos narkotiskās vielas.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu