Miks Celmiņš ieņem partijas "Kustība "Par!"" izpilddirektora amatu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Par partijas "Kustība "Par!"" izpilddirektoru iecelts politiskā spēka valdes loceklis Miks Celmiņš, nomainot amatā Saeimas deputātu Mārtiņu Šteinu (AP), informē partija.

Izpilddirektora amatā Celmiņš stāsies šī gada 1.decembrī.

Viņš pauda, ka šis un nākamais gads būs jāpavada pastiprinātā kampaņas režīmā, gatavojoties 14.Saeimas vēlēšanām. Partijas birojam un partijai kopumā ir jāprioritizē jaudīgas kampaņas realizācija, savukārt līdztekus tam jāstiprina partijas atzaru - jaunievēlēto pašvaldības deputātu kapacitāte, aktivitāte un jāmobilizē biedru aktīvāka iesaiste partijas ikdienas darbā.

Celmiņš ir aktīvs "Par!" biedrs kopš partijas dibināšanas 2017.gadā. Viņš bija iesaistījies un kandidējis gan Saeimas, gan Eiropas Parlamenta kampaņās, gan atbalstījis ievēlētos deputātus, kā arī šī gada vasarā, iegūstot biedru atbalstu, ievēlēts partijas valdē.

Celmiņš būs "Par!" piektais izpilddirektors. No 2017. līdz 2018.gadam "Par!" izpilddirektors bija pašreizējais Rīgas mērs Mārtiņš Staķis (PP), no 2018. līdz 2019.gadam - Saeimas deputāte Vita Anda Tērauda (AP), no 2019.gada februāra līdz 2021.gada martam - Māra Laizāne, savukārt no 2021.gada marta līdz novembrim - Šteins.

Šteins pārtrauc darbu izpilddirektora amatā, jo vasarā kļuva par Iekšlietu ministrijas parlamentāro sekretāru. Ņemot vērā viņa lielo noslodzi Saeimā un ministrijā un gaidāmo 14.Saeimas vēlēšanu kampaņu, partijas valde nolēma meklēt jaunu izpilddirektoru. Šteins turpinās darbu arī Kustības "Par!" valdē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu