Saseksas hercogi atgriežas uz sarkanā paklāja. Harijs: es dzīvoju amerikāņu sapnī! (4)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Beidzot Saseksas hercogi iznākuši Ņujorkas sabiedrībā! Megana militāro veterānu godināšanas pasākumam bija izvēlējusies skaistu koši sarkanu kleitu, bet princis Harijs, kurš pasākumā pasniedza apbalvojumus veterāniem, pie uzvalka bija piespraudis savas militārās medaļas. 

​Saseksas hercogienei pa sarkano paklāju līdzās gāja princis Harijs (37), kurš bija tērpies uzvalkā ar tauriņu. Pie uzvalka bija piespraustas četras militārās medaļas, ap kaklu - Karaliskā Viktorijas ordeņa bruņinieka komandiera krusts. Megana bija ģērbusies sarkanā "Carolina Herrera" kleitā, sarkanās augstpapēžu kurpēs.

Kad reportieris uz sarkanā paklāja jautāja Meganai, vai viņa lepojas ar princi Hariju. Viņa atbildēja: "Es vienmēr ar viņu lepojos."

Katru gadu "Intrepid Sea, Air and Space Musem" godina militārpersonas, kas ir izrādījušas īpašu drosmi, un godina ar savas valsts aizstāvību saistītus vēsturiskus notikumus.

Foto: Reuters/ScanPix

Harijs arī publiskajā uzrunā jokoja, ka tagad dzīvo "amerikāņu sapnī".

Viņš teica: “Ir brīnišķīgi te atgriezties desmit gadus pēc mana pēdējā ASV apmeklējuma — un kopš tā laika daudz kas ir mainījies... Tikai pagājušajā nedēļā es braucu ar Oskara Maijera desiņas auto (dzeltens auto, kuram uz jumta ir desa, darināts, lai reklamētu Oskara Maijera pārdotās desiņas, - red.) — re, kā tas ir, kad dzīvo amerikāņu sapnī..."

Foto: Reuters/ScanPix

Harijs turpināja: "Es dzīvoju ASV jau gandrīz divus gadus. Man jāsaka, ka esmu liecinieks jūsu atbalstam visiem tiem, kuri aizstāv mūsu brīvību - tas ir ievērojami un ļoti cienījami."

"Tas man atgādina dziļo godbijību, ko mēs, briti, izjūtam arī pret mūsu armiju. Bruņoto spēku kopienas abās mūsu valstīs vieno īpaša saikne, un es esmu pateicīgs, ka daudzus gadus esmu kalpojis mūsu kopīgās alianses atbalstam."

Foto: Reuters/ScanPix
Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu