Fotoradars fiksē vīru uz motorpārsega ar pudeli rokā, kad auto traucas ar 119 km/h (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Western Australia Police Force

Rietumaustrālijas policijas fotoradars uz ziemeļiem no Pērtas fiksējis neparastu pārkāpēju - automobili, kurš traucās ar 119 km/h, kad uz tā motorpārsega bija atlaidies vīrs ar pudeli rokā.

Fotoradari visā pasaulē ik pa laikam fiksē pārkāpējus, kas ievērojami atšķiras no ierastajiem steidzīgajiem šoferīšiem. Šoreiz runa ir par kādu pikapu, kurš zonā, kur atļauts braukt ar 100 kilometriem stundā, brauca ar 119 km/h. 

Normālos apstākļos šāds pārkāpums nozīmē, ka automobiļa turētājam kādā jaukā dienā pastkastē tiek piegādāts soda protokols ar rīkojumu samaksāt 200 Austrālijas dolāru sodu. Tomēr šis nebija parasts gadījums, jo uz pikapa motorpārsega bija laiski atgūlies kāds vīrietis. Turklāt fotoradara fotoliecībā izskatās, ka viņam rokā ir pudele. Iespējams, alus pudele, vēsta Car Throttle.

Foto: Western Australia Police Force

Tas bija pārliecinošs iemesls smalkāk papētīt, kas ir šis auto un tā iespējamie lietotāji. Atklājās, ka Ford pikapam uzlikts citas automašīnas numurs. 23. oktobrī fiksētajā pārkāpuma momentā arī pasažieris redzams izliecies pa auto logu ar pudeli rokā.

Pārkāpuma izdarīšanā izmantotā automobiļa identificēšanas un vainīgo personu noskaidrošanas nolūkos Rietumaustrālijas policija, kas slavena ar bargu vēršanos pret rupjiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem, fotogrāfijas publicēja internetā. Šobrīd meklējamie jau ir identificēti.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu