Ar jaunu singlu atgriežas "sliktā meitene" Avrila Lavinja

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Avrila Lavinja
Avrila Lavinja Foto: publicitātes

Kanādiešu poprokere Avrila Lavinja (Avril Lavigne) atgriežas pie klausītājiem ar jaunu singlu "Bite Me".

"Bite Me" ir pirmais skaņdarbs kopš 2019. gada un pirmais "Blink-182" bundzinieka Trevisa Bārkera (Travis Barker) "DTA" ierakstu kompānijas paspārnē. Dziesma pieejama visās mūzikas straumēšanas un lejupielādes vietnēs.

Video: Avrila ar jauno dziesmu viesojas Džeimsa Kordena šovā.

Sveicot astoņkārtējo "Grammy" balvas nominanti savas izdevniecības paspārnē, Bārkers saka: “Mūs ar Avrilu vieno sena draudzība, bet šķiet, ka viņas mūzikas fans esmu vēl ilgāk. Viņa ir patiesa “sliktā meitene” un ikona gan kā izpildītāja, gan autore un ar savu klātbūtni vien padara visu īpašu. Gada sākumā darbojāmies studijā un bija bezgala jautri, zināju, ka gribu viņu aicināt pievienoties savai komandai. Esmu bezgala priecīgs, ka tagad viņa ir te. Ar nepacietību gaidu, kad ikvienam varēsim nodot Avrilas jaunās dziesmas."

Avrila Lavinja
Avrila Lavinja Foto: publicitātes

“Vienmēr esmu bijusi sajūsmā par Trevisu un viņa veikto darbu. Pirmo reizi mēs kopā strādājām pirms piecpadsmit gadiem pie mana albuma "The Best Damn Thing", un, gadiem ejot, ir prieks sekot viņa izaugsmei kā producentam. Tik daudz kopā strādājot pie manām jaunajām dziesmām, likās, ka pievienoties viņa izdevniecībai ir tikai loģiski, tā ir laba “mājvieta” man un manai mūzikai. Esmu priecīga nodot klausītājiem jauno dziesmu – tā ir himna pašnovērtējumam," stāsta Avrila.

"Bite Me"
"Bite Me" Foto: publicitātes

Atgādinām, ka Avrila Lavinja 2008. gadā uzstājās Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu