Kā atjaunot izjukušo draudzību

HBO seriāls "Insecure" atgriežas ar noslēguma sezonu
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Insecure"
"Insecure" Foto: HBO

Pie skatītājiem nonākusi godalgotā ASV izklaides milža HBO seriāla "Kā baltais zvirbulis" ("Insecure") piektā, noslēdzošā sezona.

Kā ierasts, galvenajās lomās redzamas seriāla autore Isa Reja (Issa Rae) un Ivonna Ordži (Yvonne Orji), kuras pēdējās sezonas gaitā centīsies atjaunot izjukušo draudzību un veidot to jaunā kvalitātē. Seriāls "Kā baltais zvirbulis", kas skatāms "LMT Viedtelevīzijā", ir saņēmis vairākus apbalvojumus un nominācijas, tostarp astoņas nominācijas prestižajai Primetime Emmy balvai. 

Amerikāņu aktrises, producentes un scenāristes Isas Rejas veidotais seriāls vēsta par divām jaunām, melnādainajām sievietēm, kuras ir labākās draudzenes kopš koledžas gadiem. Abu šķietami vienkāršo ikdienu Dienvidkalifornijā apgrūtina dažādi sarežģījumi, sākot no spiediena darbā un problēmām tuvāko draugu starpā un beidzot ar izaicinājumiem afroamerikāņu sabiedrībā. Viena no draudzenēm – Isa – strādā bezpeļņas organizācijā, kas atbalsta melnādainos vidusskolniekus, bet Mollija ir advokāte ar veiksmīgu karjeru, kura sastopas ar sarežģījumiem attiecību veidošanā ar vīriešiem.

Ceturtās sezonas noslēgumā labākās draudzenes bija nonākušas smagā savstarpējā konfliktā un viena ar otru nesarunājās. Viņas piedzīvo krahu katra savās privātajās attiecībās, un šie notikumi veicina Isas un Mollijas salabšanu. Noslēdzošajā sezonā draudzenes pamazām sāk atjaunot attiecības, cenšoties izprast, kā tās veidot jaunajā dzīves posmā.

"Insecure"
"Insecure" Foto: HBO

Kā izdevumam Entertainment Weekly atzīst seriāla galvenais producents Prentis Penijs (Prentice Penny), seriāla veidotāji nevēlējās, lai abas varones atgrieztos iepriekšējā dzīves posmā: "Pēc piedzīvotā strīda viņas būs mainījušās un mācījušās no šī notikuma. Cerams, ka uz visiem laikiem arī satuvinājušās. Domāju, ka turpinājumā būs brīži, kad abas kopā izklaidēsies, jo viņas ir draudzenes.

Bet mēs vēlamies izpētīt, kā veidojas ceļš, atgriežoties vienai pie otras, un kā tas atšķiras no ierastā…

Mēs ļaujam viņām būt sevis jaunā versijā."

Seriāls "Kā baltais zvirbulis" pirmo reizi nonāca pie skatītājiem 2016. gadā. Kopš tā laika tas saņēmis ne tikai kritiķu atzinību, bet arī vairākas godalgas, tostarp seriāla autore un galvenās lomas atveidotāja Isa Reja divreiz ir nominēta Golden Globe balvai kā labākā TV seriālu aktrise mūziklā vai komēdijā, kā arī par tēlojumu seriālā saņēmusi divas prestižās Primetime Emmy balvas nominācijas.

Seriāla 5. sezonas reklāmas rullītis.

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu