Rīgā samazinās dīzeļdegvielas cena, bet benzīna cena turpina kāpt (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Schutterstock.com

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā samazinājās dīzeļdegvielas cena, vienlaikus benzīna cena turpināja augt gan Rīgā, gan Viļņā, bet Tallinā degvielas cenas saglabājās stabilas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šajā darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai šajā nedēļā, neskatoties uz cenas kritumu, bija Rīgā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena palielinājās par 0,7% - līdz 1,544 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 5,4% - līdz 1,414 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena palielinājās par 0,7% - līdz 1,466 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena nemainījās un piektdien maksāja 1,356 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas nav mainījušās, un to cenas attiecīgi bija 1,584 eiro un 1,374 eiro par litru.

Savukārt autogāzei darba nedēļas nogalē atšķirīgas cenu tendences. Tallinā autogāzes cena palielinājās par 7,8% - līdz 0,83 eiro par litru, Rīgā nemainījās un maksāja kā nedēļu iepriekš - 0,775 eiro par litru, bet Viļņā samazinājās par 2,2% un litrs autogāzes maksāja 0,772 eiro.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu