Kā izkļūt no vardarbīga vīra slazda?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Andžela Bleka"
"Andžela Bleka" Foto: publicitātes

Vai visu apbrīnotās Andželas dzīve ir tik burvīga kā izskatās? Kas patiesībā slēpjas aiz skaistās ģimenes mājas slēgtajām durvīm?

Pavisam nesen pie skatītājiem nonācis jauns sešu sēriju drāmas seriāls "Angela Black" ("Andžela Bleka"), ko žurnāls "Hello!" ir iekļāvis starp sešiem drāmas seriāliem, kuri noteikti jāredz šajā rudenī. Galveno lomu seriālā, kas skatāms "LMT Viedtelevīzijā", atveido godalgotā aktrise Džoanna Frogata (Joanne Froggatt).

Ārēji šķiet, ka Andžela dzīvo apskaužamu dzīvi. Viņai ir skaista māja, izskatīgs, veiksmīgs vīrs Olivers un divi brīnišķīgi dēli, turklāt sieviete savas dienas aizvada sirdsdarbā kā brīvprātīgā suņu patversmē. Tomēr aiz aizvērtām mājas durvīm paveras pavisam cita aina, kas ir daudz baisāka, nekā apkārtējie spēj iztēloties.

Andžela ģimenē jau gadiem ir vardarbības upuris, kas nespēj atrast veidu, kā izkļūt no vīra slazda.

Tomēr kādu dienu pie mājas durvīm pieklauvē izmeklētājs Eds, kurš Andželai par vīru atklāj tik šokējošu patiesību, ka tā liek sievietes ceļiem saļodzīties. Vienā mirklī viņas dzīve mainās, un Andžela nonāk neskaitāmu jautājumu priekšā. Vai izmeklētājam Edam tiešām var uzticēties? Vai viņa ir gatava ierasto dzīvi atstāt pagātnē? Vai beidzot ir radusies iespēja atbrīvoties no vardarbīgā vīra?

"Andžela Bleka"
"Andžela Bleka" Foto: publicitātes

Galvenās lomas atveidotāja, angļu aktrise Džoanna Frogata skatītājiem pazīstama pēc Annas Bates lomas britu seriālā "Dauntonas abatija" (Downtown Abbey), par kuras atveidošanu aktrise saņēmusi trīs "Emmy" nominācijas, kā arī ieguvusi prestižo "Golden Globe" apbalvojumu. Andželas vardarbīgo vīru Oliveru seriālā atveido Mihils Huismans (Michiel Huisman), kurš iepriekš filmējies kulta seriālā "Troņu spēles" (Game of Thrones) un melnajā komēdijseriālā "Stjuarte" (The Flight Attendant). 

Seriāla "Andžela Bleka" reklāmas rullītis.

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu