Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida? (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Horoskops ceturtdienai, 18. novembrim. 

AUNS

Valsts svētkos palutini savus mīļos, sarūpējot svinīgu mielastu pie balti klāta galda. Jāsargās no pārlieku emocionālas reakcijas brīžos, kad kaut kas nav pa prātam.

VĒRSIS

Brīva un svinīga diena. Vajadzētu atpūsties un izbaudīt, taču prāts tāds nemierīgs un arī mazliet stress. Kaut gan objektīvu iemeslu tam nav. Aizbrauc pie dabas vai dodies garākā pastaigā.

DVĪŅI

Laiks sirsnīgam pasākumam ģimenes lokā. Ja iespējams, pulcē savus mīļos pie svinīga mielasta galda. Ja nē – tad prieku sagādās arī tikšanās tiešsaistē.

VĒZIS

Ģimene ir pirmajā vietā, un savējo atbalsts nenovērtējams. Valsts svētkos pacilājošs noskaņojums un sirsnīga komunikācija ar tuviniekiem. Vēzis sirdī ir patriots.

LAUVA

Iepriecini ģimeni, radot svētku sajūtu. Kopā varat uzpost telpas, parosīties virtuvē un sasēst pie glīti klāta mielasta galda. Ja nav iespēju ar dažiem tuviniekiem tikties klātienē, tad nav ne vainas pasākumam tiešsaistē.

JAUNAVA

Esi kopā ar saviem mīļajiem. Uzklāj baltu galdautu, iededz sveces – atzīmējiet Latvijas dzimšanas dienu. Brīvajiem ļaudīm iespējama kāda interesanta tikšanās ar romantisku turpinājumu.

SVARI

Mājās jāapdara dažādi saimniecības darbi, jāsakārto telpas vai āra teritorija. Kopīgiem spēkiem visu paveiksiet ātri un pievakarē ar mīļu kopā būšanu atzīmēsiet Latvijas dzimšanas dienu.

SKORPIONS

Patriotiskas jūtas un domas. Izkārsi pie mājas karogu vai mājoklī goda vietā noliksi vimpeli Latvijas karoga krāsās. Atzīmē kopā ar savējiem svētkus. Ja ne klātienē, tad attālināti.

STRĒLNIEKS

Beidzot ir iespējas atpūsties no darbu gūzmas un straujā darbu ritma. Dari to, ko kāro sirds, vai nedari vispār neko. Lai šī diena plūst rāmi un harmoniski.

MEŽĀZIS

Piezvani draugiem, apsveic valsts svētkos, uzzini jaunumus un pats pastāsti, kas tev svarīgi. Būsi noskaņots uz pozitīva viļņa un ar savu optimismu iedvesmosi līdzcilvēkus.

ŪDENSVĪRS

Mazliet nīgrs noskaņojums, bet diez vai tam ir reāls iemesls. Ļauj dienai iesākties lēnītēm – ar rīta kafiju gultā un nesteidzīgu rosīšanos. Optimismu sniegs saziņa ar radiem un draugiem.

ZIVIS

Tava mākslinieciskā dvēsele izslāpusi pēc kultūras pasākumiem. Atrodi tīmeklī labu koncertu, izrādi vai filmu un izbaudi. Ja līdzās mīļotais cilvēks un gaisotne romantiska – ko vairāk var vēlēties.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu