Svētdienas horoskops: Jāsmeļas optimisms jaunajai nedēļai!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskops sestdienai, 21. novembrim.

AUNS

Sirdslietās kaislības dziļas un gruzdošas. Var būt jauna iepazīšanās, bet varbūt īstais cilvēks jau sen ir tavā paziņu lokā, tikai tu neesi viņu uzlūkojis.

VĒRSIS

Lielus saimniecības darbus neplāno, bet mazliet vajadzētu ieviest kārtību. Izšķiro garderobi. Vecas mantas glabāt nav vēlams, tāpēc to, ko vairs nevalkā, izmet vai atdod labdarībai.

DVĪŅI

Vislabāk jutīsies kopā ar savu otro pusīti omulīgā, ģimeniskā atmosfērā. Iekārtojiet savu mājokli un veltiet viens otram laiku un uzmanību.

VĒZIS

Attiecību jomā mazliet jāatsvaidzina ikdienība, vēlams romantisks vakars sveču gaismā. Tas piešķils jaunu dzirksti un dos košākas krāsas. Jāsmeļas optimisms jaunajai nedēļai.

LAUVA

Labs laiks attiecību veidošanai un nostiprināšanai. Ja ar kādu pagaidām vēl tikai satiecies, varbūt ir vērts apsvērt domu par došanos laulības ostā.

JAUNAVA

Dari visu kopā ar otro pusīti, tas vairāk satuvinās un radīs stiprā pleca sajūtu līdzās. Brīvajiem cilvēkiem ir iespējas satikt spilgtu personību, ar kuru rodas simpātijas.

SVARI

Ja tev ir ģimene, no sirds par viņiem rūpēsies un sagādāsi sirsnīgus pārsteigumus. Pretī saņemsi mīļumu un pozitīvas emocijas. Vakarā apdomā nākamās nedēļas darbus.

SKORPIONS

Attiecībās svarīgs garīgais kontakts. Intelektuālās sarunās iespēja atklāties pašam un atklāt partnera personību. Tad arī kļūs skaidrs vai jūtām lemts iet dziļumā.

STRĒLNIEKS

Vajag izvēdināt galvu. Par labu nāks neliels izbrauciens. Vari apskatīt Latvijas skaistākās vietas – pilis, muižas, dabas takas. Ja ir otrā pusīte, mīļotais cilvēks, tad piedzīvojumi būs divtik krāšņi.

MEŽĀZIS

Izstarosi šarmu un pievilcību. Tas tiks novērtēts un būs uzmanības apliecinājumi. Brīvajiem ļaudīm var uzšķilties pēkšņas simpātiju dzirkstis un dzīve sagriezties krāsainā karuselī.

ŪDENSVĪRS

Šodien vajadzētu pasākt ko lietderīgu, piemēram, sakārtot māju, kaut ko saremontēt. Ja tāpat vien vaļosies, tad var rasties vēlme pastrīdēties sociālajos tīklos vai ar mājiniekiem.

ZIVIS

Svarīga attiecību tēma. Dažu brīdi jūties kā burvīgā lidojumā, dažu brīdi kā virpuļojošā straumē. Ja grūti tikt skaidrībā, izrunājies ar labāko draugu vai draudzeni.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu