Gints Valdmanis pikantēriju karstumā izraisījis jukas Rīgas centrā (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Fitnesa treneris Gints Valdmanis, viesojoties sarunu šovā "Kad viņas satiekas", atklāja kādu gadījumu, par kuru viņam vēl tagad ir kauns.

Valdmanis atklāja, ka tagad ir precēts vīrs, taču savulaik bijis visai trakulīgs un pat nonācis kutelīgā situācijā, kas rezultējusies ar avāriju: "Tas bija daudzus gadus atpakaļ. Uz Krišjāņa Barona ielas, kad tā tika remontēta. Šis gadījums parādījās arī presē. Mēs braucām ar mašīnu un sākām kaut ko darīt, viens otru aiztikt... Braucot pa tramvaja sliedēm, vienā brīdī nepamanījām, ka vairs nav bruģa."

Sievietes vadītā mašīna esot iegāzusies caurumā starp sliedēm, pilnībā nobloķējot tramvaju satiksmi: "Tā bedre aizgāja dziļāk, mašīna uzkārās un palika sāniski. Aiz mašīnas vienā brīdī stāvēja jau kādi septiņi vai astoņi tramvaji. Nācās saukt auto evakuatoru."

Valdmanis stāsta, ka šis gadījums bijis kā filmās. Vēl smieklīgāku šo situāciju padarījusi viņa glābēja nesaprašana par to, kāpēc vīrietis vēlas izmantot dēļus, lai tiktu ārā no bedres, kaut arī auto evakuatora vadītājam šie dēļi stāvējuši tieši aiz muguras.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu