VUGD vakcinēto darbinieku skaits sasniedzis 92,4%

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste/LETA

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) kopējais pret Covid-19 potēto skaits sasniedzis 92,4%, bet no darba pienākumu pildīšanas atstādināti 17 nodarbinātie, tai skaitā 14 amatpersonas un 3 darbinieki, liecina informācija VUGD mājaslapā.

Vakcinēšanos nav sākuši 222 nodarbinātie, no kuriem 79 ir pārslimošanas sertifikāts. Pārējie 143 VUGD darbinieki neveic dienesta (darba) pienākumus, jo atrodas prombūtnē – darbnespējā vai bērnu kopšanā.

VUGD norāda, ka atstādinātie nodarbinātie ir no dažādām struktūrvienībām. Kā uzsver VUGD, dienestā darbs nav ietekmēts, jo tas vienmēr tiek plānots, lai nodrošinātu darbības nepārtrauktību.

Jau ziņots: ja nodarbinātais vakcināciju nav sācis vai pabeidzis līdz 15. novembrim, darba devējs nodarbināto atstādina no darba pienākumu veikšanas. Saskaņā ar valdības lēmumu valsts, pašvaldību iestādēs un valsts un pašvaldību kapitālsabiedrībās visiem nodarbinātajiem jābūt vakcinētiem līdz 15. novembrim neatkarīgi no nodarbināto darba pienākumu pildīšanas veida – attālināti vai klātienē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu