2022. gada "Kalendārs Rallijs Latvijā" ir klāt

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Kalendārs Rallijs Latvijā

“Kalendāra Rallijs Latvijā” 21. izlaidums, kā jau ierasts, dodas pie rallija un autosporta faniem. Tas iespējams ar kalendāra ilggadējā galvenā atbalstītāja “Petro Canada Lubricants” pārstāvja Latvijā, SIA VAmotors labvēlību, TVNET pavēstīja “Kalendāra Rallijs Latvijā” radošā komanda.

2021. gads rallijā, jo īpaši Latvijas rallijā, ir bijis ļoti sarežģīts, varētu pat teikt – dīvains. Lielāko daļu gada nenotika nekas, pēc tam pasākumi notika cits pēc cita un visapkārt. Ziema šogad bija skaista, bet... ralliju ziemā varēja baudīt tikai ārpus Latvijas un ar diezgan sarežģītiem pārvietošanās nosacījumiem.

Foto: Kalendārs Rallijs Latvijā

Neskatoties ne uz ko, kalendāra autoriem Raimondam Volontam un Jānim Asarim ir izdevies atlasīt labus kadrus. Kalendārā būs attēli no Latvijas čempionāta, Mini rallija, arī no pasaules un Eiropas čempionāta posmiem. Būs gan pasaulē ātrākā tehnika un piloti, gan arī kas īpašs, klasisks.

Foto: Kalendārs Rallijs Latvijā

“Kalendāru Rallijs Latvijā” no novembra vidus iespējams iegādāties “Rimi” hipermarketos, “Maxima” XX un XXX, “Narvesen” un citās preses tirdzniecības vietās visā Latvijā. Tāpat kalendāru varēs iegādāties internetā.

Par jauno izdevumu var interesēties arī “Kalendārs Rallijs Latvijā” sociālajā vietnē “Facebook”.

Kalendārs noteikti iepriecinās autosporta fanus Latvijā, un tas var kļūt arī par iekārojamu dāvanu Ziemassvētkos!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu