Video ⟩ Aktrise Rēzija Kalniņa vēlas Mārupē celt baznīcu (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Izcilā Dailes teātra aktrise un mūzikas un drāmas telpas "OratoriO" vadītāja Rēzija Kalniņa, atminoties periodu, kad 2021. gadā kandidēja par Mārupes domes deputāti, atklāj, ka veikt šādu izvēli pamudināja sena draudzība ar Mārupes "Biznesa vēstniecības" vadītāju Elīnu Punculi.

Kā galveno iemeslu, spert šo soli, Kalniņa izceļ iespēju realizēt senu ieceri – dievnama celtniecību Mārupē.

"Mani uzrunāja ilggadīgā kolēģe Elīna Puncule, kas strādā Dailes teātrī un dzīvo Mārupē. Viņa ir mārupiete jau no pašas bērnības. Tieši viņas entuziasma un iedegšanās dēļ, es teicu jā,”

tā Rēzija saka raidījumā "Manas dzīves superhits".

Lai arī Kalniņa, īsi pēc ievēlēšanas, mandātu nolika, šī ideja saglabā savu aktualitāti.

"Es ticu un ceru, un man ir apsolīts, ka Mārupē baznīca būs," norāda aktrise. Sīkākas detaļas par šiem plāniem Kalniņa vēl neatklāj, vienīgi ieskicē, ka politiskajā procesā nejūtas ērti, salīdzinot to ar pokera spēli, kur viens otru cenšas apčakarēt.

Sarunu šova “Manas dzīves superhits” jaunās sērijas skatāmas katru ceturtdienu EHR mājaslapā, YouTube kanālā un EHR mobilajā aplikācijā. Tās ir atklātas un izklaidējošas sarunas par mūziku, dzīvi un likteņa pavērsieniem ar Latvijā ievērojamām personībām, ko pavadīs superhiti, kas bijuši līdzās viņu dzīves nozīmīgākajos brīžos. Kādi bija šie brīži un kā tie ietekmēja viesu dzīves, un ko no tiem varam mācīties mēs, to ik nedēļu noskaidro šova vadītājs Valdis Čirksts.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu