Izbraukuma vakcinācija svētdien notiks trīs novados (3)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Cilvēki ieradušies saņem poti pret Covid-19 izbraukuma vakcinācijā speciāli pielāgotajā autobusā stāvlaukumā.
Cilvēki ieradušies saņem poti pret Covid-19 izbraukuma vakcinācijā speciāli pielāgotajā autobusā stāvlaukumā. Foto: Zane Bitere/LETA

Šodien Preiļu, Tukuma un Madonas novadā notiks izbraukuma vakcinācija pret Covid-19, informēja Nacionālā veselības dienesta Vakcinācijas projekta nodaļā.

No plkst.9 līdz 10.30 vakcīnas būs pieejamas Preiļu novada Rušonas kultūras namā, bet no plkst.11 līdz 12.30 - Preiļu novada Aglonas pagasta pārvaldē. Savukārt no plkst.13 līdz 16 vakcinēties varēs Preiļu pensionāru biedrībā.

Izbraukuma vakcinācija notiks arī Madonas novada Cesvaines Tūrisma informācijas centrā Pils ielā 2, kur pakalpojums būs pieejams no plkst.9 līdz 16, bet Tukuma novada Kandavas kultūras namā poti pret Covid-19 varēs saņemt no plkst.10 līdz 16.

Uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments, potēšanas pase, ja tāda ir. Tāpat vēlams ierasties tādā apģērbā, kas ļauj viegli atbrīvot plecu.

Savukārt pusaudžiem no 12 līdz 13 gadiem vakcinācijas laikā nepieciešama mātes vai tēva klātbūtne. Likumiskajam pārstāvim jābūt līdzi arī pasei vai personas apliecībai, kā arī apliecinošam dokumentam par bērnu.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu