Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 22. novembrim.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Pēc garajām brīvdienām neliels apjukums: kas jādara tūlīt, kas var pagaidīt? Darbu gūzma! Nesteidzies pats un nesteidzini citus, jo ātrumā var gadīties kļūdas, kuras vēlāk ilgi jālabo.

VĒRSIS

Nesaprotama pirmdiena... Brīvdienas izsitušas no ierastā ritma. Ir tāda sajūta, ka vari kaut ko nokavēt. Apstājies, padomā, apzini darbus. Tu proti gan plānot, gan strādāt un visu paspēsi.

DVĪŅI

Jaunam darba cēlienam vajag jaunas idejas. Iepriekšējās nedēļas garajās brīvdienās būsi gana atpūties un izvēdinājis galvu, tāpēc par noderīgu ieceru trūkumu nebūs jāsūdzas.

VĒZIS

Šodien ar entuziasmu ķersies pie jebkura darba, un būs labi rezultāti. Daudz uzmanības jāvelta arī mīļajiem radiņiem – kādam nepieciešams padoms, kādam praktiska palīdzība.

LAUVA

Lieliski nodemonstrēsi savu kompetenci, paspīdēsi ar zināšanām un idejām. Vadība respektēs un kolēģi ieklausīsies. Biznesa cilvēkiem iespējas atrast jaunus darījumu partnerus.

JAUNAVA

Darbā iespējamas situācijas, kurās jārod jauni risinājumi un nepieciešamas papildus zināšanas. Šī iemesla dēļ kaut kas var aizkavēties, taču tu ātri atradīsi atbildes uz jautājumiem.

SVARI

Daudz ideju, bet, ja gatavojies tās realizēt, tad svarīgi izveidot tāmi, iedziļināties – kas ir un kas nav izdevīgi. Finanšu lietās jāsargās no pārrēķināšanās.

SKORPIONS

Gribēsi, lai darbā vai biznesā viss notiek tā, kā esi iecerējis. Daži kolēģi tomēr vēlēsies plašāku skaidrojumu. Loģika ir tava stiprā puse - izskaidrosi, pamatosi un darbi ies no rokas.

STRĒLNIEKS

Ar pilnu atdevi metīsies darbos. Vajag pievērsties peļņas palielināšanai. Īstajā brīdī var uzrasties seni darījumu partneri ar saviem priekšlikumiem vai jauni kompanjoni.

MEŽĀZIS

Ar pilnu jaudu jāķeras pie darbiem. Pēc garajām brīvdienām kolēģiem vajag kādu, kurš pabiksta un uzdod toni. Tevī ieklausīsies. It sevišķi tad, ja nerauksi pieri, bet sirsnīgi uzsmaidīsi cilvēkiem.

ŪDENSVĪRS

Lietišķajā jomā iespējami nelieli strīdi, bet tie ātri norims. Daudz paveiksi un ar ienākumiem būsi apmierināts. Tikai nevajadzētu uzņemties kredītsaistības vai pirkt dārgas lietas līzingā.

ZIVIS

Garajās brīvdienās būsi labi atpūties un prātā radušās neskaitāmas idejas. Ja esi saistīts ar biznesa vidi, tās var būt interesantas potenciāliem investoriem, ja ne – tad tās novērtēs vadība un kolēģi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu