Kurām horoskopa zīmēm šonedēļ veiksies mīlestībā?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 22. līdz 28. novembrim.

AUNS

Šajā nedēļā darbu gūzma un vajadzēs tikt skaidrībā – kas jādara tūlīt, kas var pagaidīt. Nesteidzies pats un nesteidzini citus, jo ātrumā var gadīties daudz kļūdu. Tāpat arī iespējams, ka pietrūkst kādu zināšanu vai iemaņu. Ātri apskati tiešsaistes kursu piedāvājumu vai par attiecīgo tēmu atrodi sižetus YouTube kanālos. Un tad vari pievērsties darbiem ar pilnu atdevi – parādīsi, uz ko esi spējīgs. Brīvajos brīžos gribēsies laiku veltīt sev. Pastaigāties, palasīt, noskatīties kādu filmu vai vienkārši nedarīt neko.

VĒRSIS

Kur traukties? Ko pasākt? Ir tāda sajūta tāda, ka vari kaut ko nokavēt. Apstājies un mierīgi padomā, izveido plānu, apzini darbus. Tu esi praktisks cilvēks un visu paspēsi, atradīsi risinājumus, samenedžēsi procesus. Un stingri turies pie likuma burta un gara – ja kārtojami kādi juridiskie jautājumi, tad jābūt uzmanīgam. Uzmundrinājums un atbalsts no mīļiem cilvēkiem, brīvajā laikā arī tu palutini savējos – viņi to ir pelnījuši. Ja šobrīd esi viens, liktenis var dāvāt sirsnīgu iepazīšanos.

DVĪŅI

Vadība vai darījumu partneri gaidīs no tevis jaunas idejas. Iepriekšējās nedēļas garajās brīvdienās būsi gana atpūties un izvēdinājis galvu, tāpēc par noderīgu padomu trūkumu nebūs jāsūdzas. Varbūt ne viss tiks akceptēts, taču kopumā tavi priekšlikumi palīdzēs uzlabot darba vidi vai rast jaunus risinājumus kādām senām problēmām. Tikai neiesaisties strīdos un intrigošanā.

Brīvajā laikā padari kaut ko mājās. Varbūt jāizšķiro garderobe, varbūt rodas iedvesma izmēģināt kādu jaunu kulinārijas recepti. Nedēļas nogalē saorganizē sirsnīgu pasākumu ģimenes lokā.

VĒZIS

Ar entuziasmu ķersies pie jebkura darba. Spara pilnas dienas un arī labi rezultāti, lai arī ko tu darītu. Tava korektā un inteliģentā uzvedība atstās patīkamu iespaidu un tādējādi atradīsies arvien vairāk cilvēku, kuri vēlas ar tevi sadarboties. Vai arī – vienkārši aprunāties, pajautāt padomu, uzticēt noslēpumus. Tomēr raugies, lai komunikācija ir lietderīga un nekļūst pārāk apgrūtinoša saistībā ar privātām tēmām. Pašam arī sava privātā dzīve svarīga. Lielisks laiks attiecību stiprināšanai un kopīgām domām par nākotni. Mīļums un sirds siltums.

LAUVA

Darbā paspīdēsi ar zināšanām, idejām un harizmu. Priekšniecība respektēs, kolēģi ieklausīsies, un pašam būs gandarījums, ka esi parādījis savu varēšanu. Labs veikums tiks novērtēts materiālā izteiksmē, bet, ja darba devēji vai kompanjoni neprotas, tad nekautrējies dot kādu mājienu. Šī nedēļa lieliska arī jaunu zināšanu apguvei. Tiešsaistes kursu piedāvājumā atradīsi noderīgāko. Mājās var izcelties pa kādam strīdiņam, bet tie tādi sīkumi. Privātajā dzīvē kopumā pozitīva un sirsnīga gaisotne, kādam intriģējošs un iedvesmojošs randiņš.

JAUNAVA

Nedēļa uz optimisma viļņa, bet tas nemazina tavu vēlmi pakritizēt un izteikt viedokli. Ja kāds grib apvainoties, tā viņa darīšana ne tava - tu taisnību runā un kārtībai būs būt. Daudzi to novērtēs. Darbi virzīsies uz priekšu palēnām - ar uzcītību un atbildīgu pieeju. Var gadīties sastapties ar situācijām, kurās jārod jauni risinājumi un nepieciešamas jaunas zināšanas. Meklē informāciju. Aizraujoši un iedvesmojoši brīži paredzami sirdslietās. Iepazīšanās un

kaislības no pirmā skatiena. Jūtas dzirkstī kā šampanietis kristāla glāzē. Arī pāriem attiecībās jaunas krāsas.

SVARI

Labi darbosies intuīcija – kā ar rentgena staru redzēsi cauri cilvēku nolūkiem un ātri vien sapratīsi, kāpēc kāds ko saka vai dara. Profesionālajā jomā labas idejas. Ir jārealizē, jo bieži mēdz būt tā – ko iedomājas viens, to drīz arī citi. Nenokavē! Nedēļas nogalē visa uzmanība mājas dzīvei. Ja plāno iepirkties, tad izveido sarakstu, jo dažādas atlaides var ievest kārdinājumā pirkt to, ko nemaz nevajag. Brīvdienās mājās valdīs sirsnība, varbūt pie pusdienu galda sēdīsies vairākas dzimtas paaudzes, lai dalītos svarīgajā. Ja attiecībās spriedze, uzreiz izrunājies.

SKORPIONS

Ar entuziasmu ķersies pie darāmā un gribēsi, lai viss notiek tā, kā esi iecerējis un kā saredzi virzību uz mērķi. Ar autoritāti tev nav problēmu, bet daži kolēģi vai biznesa partneri tomēr vēlēsies plašāku skaidrojumu. Izskaidrosi, pamatosi un darbi ies no rokas. Labs laiks peļņas palielināšanai – var uzrasties seni darījumu partneri ar saviem priekšlikumiem vai jauni kompanjoni. Svarīga arī privātā dzīve. Sirds ilgojas pēc romantikas un rudens pelēkumā sirdī kā pavasarī modušies sniegpulksteņi. Ģimenes cilvēkiem mājās atbildīgi pienākumi.

STRĒLNIEKS

Strēlnieks atkal savā elementā – daudz darīšanu, komunikācija, noderīgi lietišķie kontakti. Cilvēki vēlēsies sadarboties un tavas idejas atzīs par vērtīgām. Finansiālā ziņā būsi ieguvējs, bet, ja šķiet, ka samaksa nav adekvāta, tad jārunā par algas pielikumu vai jāmeklē citi varianti. Biznesa cilvēkiem jākoncentrējas uz jauna spēles laukuma apgūšanu. Mājas dzīvē sirsnība un sapratne. Atkal un atkal pārliecināsies, ka tā ir vieta, kur pēc darba veldzēties un dalīties ar svarīgo. Gan lietišķajā, gan privātajā dzīvē jāturas tālāk no intrigošanas.

MEŽĀZIS

Mežāzis ir cienījams cilvēks ar viedokli. Būsi autoritāte, tevī ieklausīsies un respektēs. Un vēl jo vairāk tad, ja nerauksi pierē rievas, bet sirsnīgi uzsmaidīsi cilvēkiem. Diezgan labi darbosies intuīcija un ātri sapratīsi, kā ar kuru klientu, kolēģi vai darījumu partneri komunicēt. Raibi piedzīvojumi sirdslietās. Esi uzmanīgs, ja sociālajos tīklos vēlas „piedraudzēties”, kāds ideālais sapņu princis vai princese no tālām aizjūras zemēm – diez vai tā būs „Tūktoš un vienas nakts” pasaka. Bet, satiekot reālu cilvēku, var uzplaukt mīlestība kā krāšņs zieds.

ŪDENSVĪRS

Daudz sabiedrisko aktivitāšu. Labs laiks prezentācijām un domubiedru meklējumiem. Var izdoties satikt cilvēkus, kas ar tevi uz viena viļņa, kas atbalsta tavas idejas un ir gatavi palīdzēt tās realizēt. Darbā iespējami nelieli strīdi, bet tie ātri norims. Daudz paveiksi un ar ienākumiem būsi apmierināts. Tikai nevajadzētu uzņemties kredītsaistības vai pirkt dārgas lietas līzingā. Nedēļas nogalē vēlams iziet sabiedrībā, iespēju robežās apmeklēt kādu kultūras pasākumu vai satikties ar draugiem. Vajag nedaudz izklaidēties un atpūsties.

ZIVIS

Radošas domas un neskaitāmas idejas, pratīsi izklāstīt ieceres un gūt atbalstu. Ja esi saistīts ar biznesa vidi, tās var būt interesantas potenciāliem investoriem, ja ne – tad tās novērtēs vadība un kolēģi. Kādam iespējas sākt jaunus projektus, kādam iekarot karjeras virsotnes. Šonedēļ jābūt uzmanīgam ar tehnoloģiskām ierīcēm. Strādājot pie datora, dublē failus, skenē mobilo telefonu, lai „izķertu” vīrusus u.tml. Nedēļas nogalē satiecies ar draugiem – klātienē vai virtuālajā telpā. Sirsnīgas sarunas, noderīga domu apmaiņa. Kādam var uzdzirkstīt senas simpātijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu