Vietām Latvijā apledojums apgrūtina braukšanu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Pirmdienas rītā Latvijas centrālajā daļā un vietām Kurzemē, Vidzemē un Latgalē apledojums apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem,  informēja "Latvijas valsts ceļi".

Pirmdienas rītā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir pa Rīgas apvedceļu posmā Salaspils-Babīte, pa Bauskas šoseju visa maršruta garumā, pa Jelgavas šoseju visa maršruta garumā, pa Liepājas šoseju posmā Rīga-Apšupes krustojums, pa Ventspils šoseju posmā Rīga-Tukums un pa Grebņevas-Medumu šoseju posmā Rēzekne-Rušenica.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Rīgas, Alūksnes, Bauskas, Dobeles, Jelgavas, Limbažu, Talsu, Tukuma un Ventspils apkārtnēs.

Slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 69 "Latvijas autoceļu uzturētāja" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Kā iepriekš prognozēja sinoptiķi, gaisa temperatūra pirmdienas saullēktā būs -2..-7 grādi, Rīgas līča piekrastē vietām nulle grādu. Ceļi vietām apledos. Pirmdien brīžiem debesis aizklās mākoņi, bet vietām Kurzemē un Vidzemē gaidāmi arī īslaicīgi nokrišņi - pārsvarā sniegs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu