Foto ⟩ Notikusi Pakalniņas filmas "Spogulī" pirmizrāde

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

18. novembra pēcpusdienā “Kino Citadele” aizvadīta filmas "Spogulī" kinoteātru pirmizrāde. Svinīgajā kino seansā filmas veidotāji un aktieri satikās ar draugiem, kolēģiem un skatītājiem. Aplūko foto!

Daudziem šis bijis pirmais kino apmeklējums pēc mājsēdes pārtraukuma. Apmeklētāji atzina, ka bijis prieks gan satikties kinoteātrī, gan arī šo filmu redzēt uz lielā ekrāna valsts svētkos.

Savos iespaidos pēc filmas dalījušies skatītāji. Aktrise Elita Kļaviņa: “Man ļoti patika šī filma. Es pieķēru, ka man visu laiku ir smaids uz lūpām un pamošanās sajūta. Tāpēc, ka visu laiku ir pārsteigums un oriģinalitāte, un negaidītība. Un aktieru sastāvs rada interesi. Ļoti spēcīga, vitāla un negaidīta filma."

Foto: Andrejs Strokins

Žaņa Lipkes memoriāla direktore Lolita Tomsone: "Man ļoti patika, ka Latvijas dzimšanas dienā, pirmkārt, es nāku uz latviešu filmu, kas ir pasaka. Vēl, ja filmā staigā jūrnieki un meklē jūru, un kādam ir līdzi zivis – tas jau ir brīnišķīgi. Un tās meža ainas un tas, ka rūķiem ir tāds dzīvesprieks par dzīvi un savu kustību tajā. Es ļāvos piedzīvojumam, un man liekas, ka tieši šodien man tāda pasaka bija vajadzīga. Paldies Lailai Pakalniņai par to!"

Foto: Pirmizrādi piedzīvo Lailas Pakalniņas filma "Spogulī".

Filma, kas balstīta brāļu Grimmu pasakas par Sniegbaltīti motīvos, sākusi savu ceļu pie skatītājiem kinoteātros Latvijā. 

Filmas reklāmas rullītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu