Lietuvā uzstāsies popzvaigzne Dua Lipa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP

2022. gada vasarā, 21. jūnijā ar krāšņu un iespaidīgu šovu Kauņas Žalgira arēnā, Lietuvā skatītājus priecēs viena no šā brīža pieprasītākajām popmūzikas zvaigznēm – Dua Lipa, informē "Warner Music Baltics".

Šis būs vienīgais izpildītājas koncertturnejas "Future Nostalgia Tour" koncerts Baltijas valstīs.

Biļetes pārdošanā nonāks no šīs piektdienas, 26. novembra, plkst. 11:00 interneta vietnē www.bilesuserviss.lv, savukārt Live Nation kluba biedriem būs iespēja iegādāties biļetes jau ātrāk, 24. novembrī no plkst. 10:00 ar īpašo kodu, kas tiks nosūtīts biedriem reģistrētajā e-pastā.

Koncerta īpašais viesis Lietuvas koncertā būs zviedru zvaigzne Tūve Lū (Tove Lo), kas 2018. gadā uzstājās "Positivus".

Tūve Lū uzstājas Positivus 2018
Tūve Lū uzstājas Positivus 2018 Foto: Mārtinš Otto

Līdz ar šodienas paziņojumu par Lietuvas koncertu, tiek izziņoti Lipas 2022. gada turnejas citi datumi un vietas – sākot ar 15. aprīļa Mančesteras AO Arēnu, 35 koncertdatumiem Eiropā, tai skaitā Lietuvā, Somijā un Norvēģijā, ar noslēgumu 28. jūnijā, Zviedrijā.

No katras pārdotās koncerta biļetes 1 eiro tiks novirzīts Unicef / Sunny Hill Foundation.

Albāņu izcelsmes britu popzvaigzne Dua Lipa pēdējos gados ir sasniegusi galvu reibinošus panākumus un stabilu vietu starp pasaules slavenākajiem un veiksmīgākajiem vārdiem mūsdienu popmūzikā. Jau ar debijas singlu "New Love" (2015) Dua Lipa pierādīja, ka ir uz palikšanu, nostiprinot šo faktu gadu vēlāk ar nākamo hitu "Be The One" un iegūstot prestižo "BBC Sound Of 2016" kā daudzsološais jaunais mākslinieks.

2017. gada debijas albums ieguva platīna statusu Amerikā un Anglijā, kā arī rekordlielu nomināciju skaitu 2018 Brit balvai, kurā ieguva balvu kā Britu solo sieviešu kārtas izpildītāja un Britu jaunā izpildītāja. Savu daudzpusīgumu un darba spējas Dua Lipa parāda hitā “One Kiss”, kas astoņas nedēļas turējās singlu virsotnē un vēlāk iegūst statusu - labāk pārdotā dziesmu Anglijā.

"Future Nostalgia" ir otrais albums un ir veltījums iedvesmas elkiem tādiem kā Kailija Minoga, Madonna, Outkast un Gvena Stefani. Albumā iekļautās dziesmas ieguva pasaules uzmanību, iekļūstot daudzu valstu topu augšgalos – "Don’t Start Now", "Physical" un "Break My Heart".

Albums "Future Nostalgia" kļuva par trešo pārdotāko albumu šajā gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu