Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 23. novembrim.

AUNS

Diena laba, lai parādītu savas spējas, taču pēkšņi var atklāties, ka pietrūkst kādu zināšanu. Ātri apskati tiešsaistes kursu piedāvājumu vai par attiecīgo tēmu atrodi informāciju internetā.

VĒRSIS

Veiksmīga diena lietišķajā jomā - atradīsi risinājumus, organizēsi, risināsi. Būs labi rezultāti. Tikai stingri turies pie likuma burta un gara – ja kārtojami juridiskie jautājumi, tad jābūt precīzam.

DVĪŅI

Būsi labs padomdevējs. Tavi priekšlikumi palīdzēs uzlabot darba vidi vai rast jaunus risinājumus kādām senām problēmām. Tikai neiesaisties ķīviņos un turies tālāk no intrigošanas.

VĒZIS

Tu esi korekts un inteliģents cilvēks, kurš atstāj patīkamu iespaidu. Pateicoties šīm īpašībām, daudzi vēlēsies ar tevi sadarboties. Panākumi darbā vai biznesā garantēti.

LAUVA

Liksi lietā savu enerģiju, pieredzi, zināšanas un kārtīgi paveikts darbs tiks novērtēts materiālā izteiksmē. Ja darba devēji vai kompanjoni neprotas, tad nekautrējies dot kādu mājienu.

JAUNAVA

Vēlēsies pakritizēt un izteikt viedokli. Ja kāds grib apvainoties, tā viņa darīšana ne tava - tu taisnību runā un kārtībai būs būt. Daudzi to augstu vērtē.

SVARI

Ar jauniem un ambicioziem plāniem šodien uzmanīgi, lai nesanāk kā senajā teicienā: ko līdz lieli gurķi, ja tiem tukši vidi. Labāk pamazām rosīties ierastajā spēles laukumā.

SKORPIONS

Pārliecība par savu varēšanu ir laba lieta, un tavus stratēģa talantus neviens neapšauba, taču šodien labāk sadarboties un uzklausīt citu cilvēku viedokli. Jebkurā dzīves jomā.

STRĒLNIEKS

Daudz darīšanu, un noderīgi lietišķie kontakti. Cilvēki vēlēsies sadarboties un tavas idejas atzīs par vērtīgām. Kādam var veidoties darījumu kontakti ar ārzemēm.

MEŽĀZIS

Lieliska diena, lai strādātu komandā. Diezgan labi darbosies intuīcija un ātri sapratīsi, kā ar kuru klientu, kolēģi vai darījumu partneri sadarboties vairāk.

ŪDENSVĪRS

Labs laiks domubiedru meklējumiem. Var izdoties satikt cilvēkus, kas ar tevi uz viena viļņa, un atbalsta tavas idejas. Ja sirdī ieskanas pesimistiska nots, tad pievakarē pievērsies mīļotam hobijam.

ZIVIS

Veiksmīgi darba jautājumi. Kāds var saņemt karjeras piedāvājumu, kāds ieraudzīt sludinājumu par savu sapņu darbu. Būsi šarmants un par piekrišanas trūkumu nebūs jāsūdzas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu