Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Horoskops piektdienai, 26. novembrim.

AUNS

Brīvdienu noskaņa. Vairāk gribēsies pačatot ar draugiem, uzzināt jaunumus, apspriest brīvdienu plānus. Kā saka: darbs nav zaķis... Beidz darāmo ātrāk un vakarā izklaidējies.

VĒRSIS

Ja kaut kas nesokas tā, kā gribētos, atliec darāmo. Ja par varītēm centīsies paveikt, ies kā pa celmiem un būs stress. Lieliska diena saziņai ar draugiem un sirsnīgai patērzēšanai.

DVĪŅI

Svarīgas sirdslietas. Domas nav pie darba, bet attiecību tēmas. Jūtas viļņojas kā jūra, un plūst kā upe palu laikā. Ja esi sirdī brīvs, iespējama aizraujoša iepazīšanās.

VĒZIS

Pēkšņi radīsies interesanta ideja, ar kuru vērts dalīties. Noderēs kolēģiem darbā vai pašam, lai realizētu kādu jaunu projektu. Varbūt ir vērts painteresēties par biznesa atbalsta mehānismiem.

LAUVA

Tev piemīt līdera dotības, un šodien tās būs nepieciešamas, lai saliedētu kolektīvu un sekmīgāk paveiktu darāmo. Gatavojoties un iepērkoties nedēļas nogalei, pārāk netērējies.

JAUNAVA

Kā jau piektdienā, Jaunava rūpīgi analizēs darba nedēļā paveikto un izdarīs secinājumus - cik ražīgi strādājusi pati, un cik ražīgi kolēģi. Derētu sarīkot sapulci un apspriest rezultātus.

SVARI

Šodien jābūt uzmanīgam finanšu lietās, jo zaudējumu var būt vairāk nekā ieguvumu. Brīvdienu vajadzībām tērējies ar apdomu un nepērc lietas, kas konkrētā brīdī nav nepieciešamas.

SKORPIONS

Gribēsi pastāvēt uz savu un pateikt galavārdu jebkurā situācijā. Bet – vai vajag? Centies uztvert sarunu biedru reakciju nianses, un esi gatavs arī mazliet piekāpties.

STRĒLNIEKS

Darbu vajadzētu beigt ātrāk vai paņemt brīvdienu, jo enerģija mazliet apsīkusi. Būtu lieliski kaut kur aizbraukt, paskatīt interesantas vēsturiskās vietas vai dabas takas.

MEŽĀZIS

Palīdzi ar padomu, ja kāds to lūdz. Pretī saņemsi pateicību un daudz labu vārdu. Ja pašam vajag atbalstu, tad atceries, ka tev ir lieliski draugi. Tā ir vērtība, kam liela nozīme.

ŪDENSVĪRS

„Kad tā darba diena reiz beigsies?!” pukosies Ūdensvīrs, ik pa laikam ieskatoties pulkstenī. No sirds ilgosies un pēc tam priecāsies satikt mīļoto un radiņus.

ZIVIS

Lieliski tiksi galā ar pienākumiem un varbūt jau pat ķersies pie nākamās nedēļas darbiem. Vakarā saviesīga un sirsnīga komunikācija ar draugiem. Kādam – simpātiju dzirkstelītes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu