Svētdienas horoskops: Ja attiecībās spriedze, vajag uzreiz izrunāties!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Horoskops sestdienai, 28. novembrim.

Izklaidei un iedvesmai

Sadarbībā ar „AstroStars”

AUNS

Ļoti vēlamas kustīgas un sportiskas aktivitātes – kādas nu pieejamas: vingrošana uz trenažiera, skrējiens parkā, nūjošana gar jūru u.c. Tīkams nogurums un jauns enerģijas lādiņš.

VĒRSIS

Nemierīga diena. Ļoti daudz emociju, pat pārāk daudz. Ar mīļoto iespējamas domstarpības, bet, ļoti iespējams, ne tāpēc, ka tām ir reāls iemesls. Pirms ko saki, apdomā divreiz.

DVĪŅI

Jābūt formā. Tas nozīmē, ka jāizkustas – jāizbrauc ar riteni vai jāpaskrien krosiņš. Protams, arī jāielūkojas sociālajos tīklos un ziņu vietnēs. Kāds vēlēsies sazināties ar savējiem svešatnē.

VĒZIS

Ja esi ar kādu kopā, jāgādā par saskaņu, jo iespējamas sīkas, sadzīviskas domstarpības. Savukārt brīvajiem ļaudīm dzīve sola iepazīšanos ar interesantu un simpātisku cilvēku.

LAUVA

Vēlēsies palīdzēt tuviniekiem, tomēr pārāk iesaistīties nevajadzētu, jo tas var izraisīt spriedzi. Kāds to var uztvert kā pārlieku iejaukšanos viņa dzīvē.

JAUNAVA

Iespējami pavērsieni attiecību jomā. Kāds varbūt sastaps savu īsteno simpātiju, bet kāds atskārtīs, ka līdzās ir vismīļākais un vislabākais cilvēks pasaulē.

SVARI

Ģimeniska atmosfēra. Mājās valdīs sirsnība, varbūt pie pusdienu galda sēdīsies kuplāks radu pulks. Ja attiecībās spriedze, vajag uzreiz izrunāties.

SKORPIONS

Nesēdi mājās, bet izbrauc kādu līkumiņu – aplūkot Latvijas skaistās vietas. Vai izej pastaigā pa pilsētu. Būs vairāk pozitīvisma dvēselē un mazāk strīdu ģimenē.

STRĒLNIEKS

Kas jauns pasaulē? Strēlnieks šodien sērfos internetā, lasīs ziņas, salīdzinās, analizēs un varbūt nedaudz pastrīdēsies ar radiem un draugiem. Rosīgs prāts, daudz domu.

MEŽĀZIS

Vai mājas dzīvē nav iestājusies rutīna? Kaut arī esi tradīciju piekritējs, izdaiļo šo dienu sev un mīļotajam cilvēkam ar kādu sirsnīgu, aizraujošu pasākumu.

ŪDENSVĪRS

Gribās vairāk viegluma: nedomāt par darbu un dzīves pienākumiem. Tādos brīžos sevi jāmīl un jālutina - dodies pastaigā, izbraucienā vai sazinies ar draugiem.

ZIVIS

Ģimenē sapratīsieties no pusvārda, būs interesanti apmainīties domām. Sarunās dzims vērtīgas idejas – gan par mājas dzīves uzlabošanu, gan biznesu. Brīvajiem ļaudīm romantisks noskaņojums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu