Video ⟩ "Ucipuci bērnu rīts" dodas fantāzijas lidojumā kosmosā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Ucipuci bērnu rīts"
"Ucipuci bērnu rīts" Foto: LMT Straume publicitātes foto

TVNET un LMT Viedtelevīzija aicina bērnus fantāzijas lidojumā kopā ar iemīļotajiem grāmatu un raidījuma "Ucipuci" varoņiem – pūcīti Ucipuci un zēnu Krišu.

Ucipuci un Krišam šoreiz padomā pavisam neierasts galamērķis: draugi dodas savā tālākajā ceļojumā, lai izzinātu kosmosa noslēpumus. Viņi arī sagatavojuši spēles un interesantus faktus, kas patiks mazajiem ceļabiedriem otrpus ekrāniem.

"Ucipuci bērnu rītu" vada Krišs (aktieris Oskars Florencs-Vīksne), animētās pūcītes lomā iejūtas aktrise Līga Kausa. Raidījuma režisori ir Jānis Romanovskis un Juris Gogulis, Ucipuci ilustratore - Evija Timma-Novika, bet par pūcītes atdzīvināšanu rūpējas animators Jānis Zurģis. Video operators ir Ģirts Ceriņš, tiešraides režisors – Emīls Kalniņš.

Video: "Ucipuci bērnu rīts".

Vairāku populāro bērnu grāmatu un raidījumu Ucipuci raidījumu scenāriju autorei Zanei Zustai ideja par šāda formāta raidījumu un attālināto tikšanos tiešraidē radusies, izvērtējot sarežģīto laiku, kad bērnu izklaides iespējas ir diezgan ierobežotas drošības apsvērumu dēļ. Šāda vēl nebijusi un unikāla tiešraides tikšanās ir lieliska iespēja aizraujoši pavadīt brīvdienas rītu, radot mazajiem iespēju pavisam šķietami tuvu satikt grāmatu varoņus, kas citkārt varētu notikt klātienē.

"Bērnībā satikt dzīvu Karlsonu vai jauko suņuku Pifu - redzēt, kā šie tēli runā tieši ar mani, - būtu bijis īsts brīnums, tāpēc esmu gandarīta, ka varu šo iespēju piedāvāt mūsu bērniem. Esmu pārliecināta, ka mazie skatītāji ticēs, ka Krišs un Ucipuci runā tieši ar viņiem," par jauno raidījumu stāsta idejas autore Zane Zusta.

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu