Noklausies: Elza Rozentāle "Sniegavīra noslēpums"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Elza Rozentāle
Elza Rozentāle Foto: publicitātes

Sabiedrībai vēl mazpazīstams mūziķis ar skatuves vārdu "ArtifexLV" piedāvā jaunu dziesmu, ko iedziedājusi Elza Rozentāle.

"Sniegavīra noslēpums" ierakstīts JL ierakstu studijā. Dziesmas vārdu autore ir Elza, bet mūzikas autors – ArtifexLV. Vijoli iespēlējis Raimonds Melderis.

"Sniegavīri tikai izliekas, ka ir ļoti vēsi, jo ir taču skaidrs, ka reiz viņi tāpat izkūst kāda priekšā. Un tāpat arī es izkusu, kad ArtifexLV man kādā vakarā atsūtīja šīs dziesmas demo versiju ar lūgumu, vai es vēlētos to iedziedāt. Noklausījos un sajutu vareni pacilātu noskaņojumu. Domāju, ka jebkurš klausītājs sajutīs iedvesmu, noklausoties, kāds tad ir tas Sniegavīra noslēpums. ArtifexLV ir lielisks mūziķis, producents un dziesmu autors. Sadarbība ar viņu ir viegla un mērķtiecīga. Lai viņam izdodas vēl daudzi jo daudzi sadarbības projekti," par dziesmas tapšanu stāsta Elza.

"Sniegavīra noslēpums" ir otrā dziesma, kurā ArtifexLV sadarbojas ar kādu Latvijā zināmu mūziķi. Šīs vasaras izskaņā ArtifexLV izdeva dziesmu kopā ar Jāni Stībeli, bet jau nākamā gada sākumā ArtifexLV plāno izdot nākamo singlu, jo sākusies sadarbība ar kādu Latvijas klausītājiem iemīļotu un labi zināmu dziedātāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu