Rīgas metālisti "Mindesign" jaunajā dziesmā iedvesmojas no Dantes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Mindesign"
"Mindesign" Foto: publicitātes

Pašmāju metālmūzikas grupa "Mindesign" klausītāju ausīm nodod dziesmu "Piektais elles loks" no topošā albuma "Swallowed".

Albumu grupa plāno izdot jau šā gada decembrī.

"Dante "Dievišķajā komēdijā" rakstījis, ka tieši niknie un naidpilnie nonāk piektajā elles lokā, iestiguši netīrajā Stiksas upē, kur nolemti mūžīgai cīņai vienam ar otru. Katrs spēcīgs emocionāls pārdzīvojums mums liek pārdomāt sevis veiktās izvēles, pieņemtos lēmumus, un atpazīt savas kļūdas, kas neizbēgami noved pie šķietami neslāpējamām dusmām pašam pret sevi. Ikvienam sevī jārod spēks atbrīvoties un atvadīties no saviem pagātnes rēgiem, piedot pāridarītājiem, pacelties virs naida, dusmām un ciešanām, lai spētu izvairīties no nonākšanas piektajā elles lokā," grupa par dziesmu raksta preses paziņojumā.

Grupas pirmsākumi meklējami 2015. gada nogalē, apvienojoties dalībniekiem no tādam grupām kā "Malduguns", "Dark Nexus", "Break The Norm" un "Enema Express". Muzikālā apvienība sevi neietur noteiktos metāla žanra standartos un eksperimentē ar tādiem mūzikas žanriem un apakšžanriem kā metalcore, deathcore, black metal, nu-metal un līdz pat džezam.

"Mindesign" ir Jānis Naglis (vokāls), Dainis Kļaviņš (Ģitāra), Edgars Meijers (Ģitāra), Edgars Ceplis (Bass), Kristiāns Voitkevičs (Bungas).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu