Igaunijas šā brīža karstākais izpildītājs NOËP izdod debijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Raul Mee

2018. gada "Positivus" viesis -  igauņu mūziķis un producents NOËP laiž klajā savu debijas albumu "No Man Is An Island".

Albums tiek izdots Humming Records un Warner Music Baltics paspārnē.

Albums ir eklektisks žanru mikss, kas apvienots NOËP raksturīgajā skanējumā, papildinot muzikālo pavadījumu ar mūziķa unikālo vokālu. Perkusiju skaņas iedvesma meklēta analogo sintezatoru un 80. gadu sintpopa skaņās. Tumšākais skanējums aizgūts, iedvesmojoties no Igaunijas aukstajām un tumšajām ziemām, kuru laikā ir tapis šis ieraksts.

"Pirmkārt, mēs, cilvēki, esam sociālas būtnes, un ir visai grūti tikt cauri dzīvei bez citiem cilvēkiem, bez mīlestības un draudzības. Otrkārt, mēs visi esam vienoti tādā vai citādā veidā un katra rīcība vai neizdarība ietekmē mēs mūs visus. Visas dziesmas albumā ir vai nu par mīlestību, vai par apkārtējās vides/sociālajām cīņām, ar kurām mēs saskaramies kā cilvēce," par albumu stāsta NOËP.

Albumā iekļauti iepriekš izdotie un izskanējušie singli "Differences", "Head Out Of The Water", "No Man Is An Island" un nesenākais "Kids" ar Emily Roberts.

NOËP, īstajā vārdā Andres Koppers (Andres Kõpper), ir dzimis un audzis Tallinā un ir viens no Igaunijas šā brīža aktuālākajiem jaunajiem izpildītājiem, kurš jau ir ieguvis vairākas nozīmīgas Igaunijas mūzikas industrijas balvas, tai skaitā 2019. gadā kā "Gada pop albums" ("Heads In The Clouds").

Papildus panākumiem savā valstī uzmanību un labvēlību NOËP ir ieguvis arīdzan ārzemēs, mūzikas straumēšanas vietnēs, viņa mūzikas klausījumu skaits sniedzas pāri 40 miljoniem.

Paredzēts, ka 20. decembrī mūziķis ar savu uzstāšanos piedalīsies ikgadējā labdarības maratonā "Dod pieci".

Noklausies albumu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu