Lietuvas "Eirovīzijas" sensācija "The Roop" atgriežas ar jaunu singlu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"The Roop"
"The Roop" Foto: publicitātes

Lietuvas grupa "The Roop" pēc fantastiskajiem panākumiem Eirovīzijas dziesmu atlases konkursa finālā pagājušajā gadā, kad tika uzstādīts skatītāju balsojuma rekords, tagad atgriežas ar jaunu singlu un video “Ohmygodable”.

Dziesma tika sarakstīta Aukštaitijas nacionālā parkā, kur mežā mājiņās notika grupas radošā nometne. “Es vienmēr atgriežos šeit, lai pabeigtu darbu pie dziesmām, tālāk no civilizācijas un pilsētas ritma,” par dziesmas radīšanu stāsta "The Roop" līderis - Vaidots Vaļiukevičus.

Dziesmā grupa aicina nepārtraukt meklējumus, rotaļīgumu un tai pašā laikā arī pavērties uz dzīvi, mākslu un pašiem uz sevi no cita skatupunkta. Rotaļīgums ietverts arīdzan dziesmas videoklipā, kuru veidojis tas pats režisors, kurš strādāja ar grupu pie dziesmas “Discoteque” - Sauļus Baradisks.

"The Roop" ir Lietuvas apvienība, kuras dibināšana notika 2014. gadā un tās sastāvā darbojas dziedātājs Vaidots Vaļiukevičus, bundzinieks Roberts Baranausks un ģitārists Mants Baņišausks. Grupa kļuva plaši zināma pēc dalības 2018. gada Lietuvas Eirovīzijas dziesmu konkursa atlasē ar dziesmu “Yes, I Do”, paliekot trešajā vietā.

Savukārt 2020. gada "The Roop" dziesma “On Fire” ieguva skatītāju uzmanību un uzvarēja. Dziesmas video sasniedzis vairāk nekā 30 miljonus skatījumu. Lai gan "The Roop" nevarēja piedalīties starptautiskajā Eirovīzijas konkursā Covid-19 izraisītās pandēmijas dēļ, arī nākamajā gadā grupa pierādīja, ka ir cienīgi doties uz Eirovīziju un ar dziesmu “Discotieque” ierindojās astotajā vietā. Papildus grupa ieguva četras Lietuvas mūzikas balvas kā Labākā dziesma, Labākā grupa, Labākais Pop izpildītājs un Gada izrāviens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu