Kurām horoskopa zīmēm šonedēļ veiksies naudas lietās?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 29. līdz 5. decembrim.

AUNS

Ar sirdi un dvēseli darbos! Būs labas idejas, un entuziasms nenoplaks ne brīdi. Citi arī to novērtēs. Ja šķiet, ka esošajā vietā tomēr savas iespējas esi izsmēlis, tad lūkojies pēc kā labāk. Cita starpā ir iespējas izvilkt lielo lozi algas paaugstinājuma vai prēmijas veidā, vai arī atrast pavisam jaunus peļņas variantus. Ikdienas vajadzībām gan tērējies apdomīgi. Brīvdienās nešķied laiku neauglīgā komunikācijā, bet paplašini redzesloku un izdaiļo dvēseli. Interneta dzīlēs atradīsi daudz interesanta un noderīga.

VĒRSIS

Šonedēļ jāizkāpj no ierastās komforta zonas – lai dzīvo novatoriskas idejas, tehnoloģijas un tās labās lietas, kas būs vēl tikai nākotnē! Ļaujies pasapņot un esi atvērts jauniem izaicinājumiem. Uz sadarbību tevi var aicināt gan draugi, gan seni darījumu partneri. Kādam lietišķā joma var sasaistīties ar ārzemju tēmu. Strauji panākumi un ātra peļņa diez vai būs, bet jāstrādā ar domu par nākotni. Nedēļas nogalē palutini savu mīļos, viņi var būt mazliet apvainojušies, ka visu nedēļu biji aizņemts tikai ar savām domām.

DVĪŅI

Nemierīga nedēļa, jo darbi stāsies rindā cits aiz cita – spēj tikai tikt galā. Tas var radīt stresu un kļūmes. Tāpēc tomēr ir būtiski noteikt prioritātes: svarīgākie vispirms, mazāk svarīgie pēc tam. Ja arī kas paliks nepaveikts, nebūs liela skāde. Strīdos ar kolēģiem neiesaisties un izskaidroties par niekiem arī nevajag. Ļoti piemērota nedēļa, lai nokārtotu darīšanas dažādās iestādēs, bankās

vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Brīvajā laikā esi kopā ar ģimeni, tuviem cilvēkiem. Visi noilgojušies pēc saviesīgām sarunām, domu apmaiņas, sirds siltuma.

VĒZIS

Vēzis vientuļnieks... Labprāt sēž savā čaulā upē aiz droša akmens un izbauda mājas mieru. Kurp traukties? Taču ir jau arī tāds teiciens, ka zem guloša akmens ūdens netek... Šoreiz dzīve miera nedos, un tieši tagad tas akmens ir jāsakustina. Maini un paplašini nodarbošanos, iesaisties jaunos projektos. Ja vecie darbi vairs nedod prieku, tad priekšā jaunas tāles. Iespējams, satiksi līdzīgi domājošos. Sadarbībā panākumi būs lielāki un arī finansiālā atdeve jaudīgāka. Tuvinieki atbalstīs un iedvesmos. Ģimenē mīļums un sirsnība. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kas arī liek kaut ko dzīvē mainīt. Kaislības saviļņos.

LAUVA

Darbā vai biznesā uzrāviens: ātri spēsi pieņemt pareizos lēmumus, atrisināt situācijas, saprasties ar kolēģiem vai darījumu partneriem. Cilvēki atzinīgi izteiksies par tavām idejām, un tas cels pašapziņu. Jo Lauvam ļoti svarīgs novērtējums – tas iedvesmo jauniem sasniegumiem. Kādam strauji var mainīties darba apstākļi, bet viss kas notiek, notiek uz labu. Nedēļas nogalē vari ieplānot kādus svarīgus mājas darbus, kaut ko paremontēt, pārkārtot. Tikai apspriedies ar savējiem un saskaņo idejas. Brīvajiem ļaudīm kāda interesanta tikšanās, viegls flirts, kam var būt tālejošs turpinājums.

JAUNAVA

Sūrs darbs, saldi augļi... bet vēlāk... Šonedēļ tiešām pienākumu pāri pārēm, jāstrādā ar pilnu atdevi, bet nevarētu teikt, ka naudu pilnām somām varēs nest. Pagaidām tā ir darbošanās nākotnes vārdā, jo paveiktais rezultātus dos pēc kāda laika. Pastāv iespējas atrast sadarbības partnerus, kas ar tevi uz viena viļņa, domā līdzīgi un saredz kopīgus mērķus. Šonedēļ svarīga arī attiecību tēma. Dzirkstīs emocijas, virmos kaislības. Ja esi brīvs, tad dzīve var

sagādāt aizraujošu pārsteigumu – iepazīšanos neparastos apstākļos, ar dzirksti no pirmā acu skatiena.

SVARI

Šonedēļ darbā no tevis gaidīs idejas un dažādas aktivitātes, kur nepieciešams radošs gars. Visu atrisināsi un varēsi pat dalīties ar kolēģiem vai darījumu partneriem zināšanās. Tajā pašā laikā būs vēlme paplašināt redzesloku, piesakoties tiešsaistes kursos. Viss, ko uzzināsi, nākotnē noderēs. Daudz uzmanības veltīsi saviem mīļajiem – ģimenē sirsnība, mīlestība, atbalsts. Brīvdienās kopā parosieties savā saimniecībā izrotājiet telpas, sagaidot Otro Adventi. Arī kulinārijas eksperimenti būs izdevušies un mājās virmos kārdinoša maltītes smarža. Sazinies tiešsaistē arī ar tiem tuviniekiem, kas svešatnē.

SKORPIONS

Prāts izslāpis pēc jaunām zināšanām. Kaut arī dzīvē šajās sakarā „kurpe nespiež” un par redzesloka plašumu vai profesionālajām zinībām grēks sūdzēties, tomēr būsi nobriedis apgūt ko kaunu. Tēmu loks visplašākais – sākot no kulinārijas vai rokdarbu kursiem un beidzot ar vismodernākajām tehnoloģijām. Atradīsi tiešsaistes mācību piedāvājumā visnoderīgāko. Turklāt jaunās zinības vēlāk var noderēt, lai palielinātu ienākumus. Dažādi jautājumi risināmi privātajā dzīvē. Ja ģimenē skolas bērni, tad jāpalīdz mācībās. Tāpat arī var nākties risināt kaut ko saistībā ar nekustamo īpašumu vai nama apsaimniekotājiem. Attiecību tēmā romantiskas noskaņas.

STRĒLNIEKS

Veiksmes laiks. Optimisms dzirkstīs, un tikai dažu brīdi var rasties neliels stress - ja sabrūk kāds plāns vai nobremzējas kāds darbs. Taču tie dzīves sīkumi, ātri visu sakārtosi, atrisināsi un dosies tālāk. Var rasties iespējas palielināt ienākumus. Algotā darba darītājiem ir vērts ieminēties par algas pielikumu vai prēmiju, biznesa cilvēkiem – jāpaplašina spēles laukums un jāmeklē jaunas iespējas. Ja šobrīd esi darba meklējumos, tad nebīsties meklēt

ambiciozus variantus vai radikāli mainīt darbības jomu. Brīvajā laikā vislabprātāk rāmi atpūtīsies savās mājās.

MEŽĀZIS

Gribas paspēt tik daudz! Ja dažkārt Mežāzis grūti iekustināms dzīvē kaut ko mainīt, pieņemt spējus lēmumus un jaunus izaicinājumus, tad šajā nedēļā vajadzētu būt citādāk. Galvā rosīsies visādas idejas – par darbu, biznesu, pārmaiņām ikdienas lietu kārtībā. Ar savu personības spēku un šarmu iedvesmosi arī citus. Kādam iespējamas simpātijas no pirmā acu skata... un vispār – par piekrišanas trūkumu nevarēsi sūdzēties. Iespējami krāsaini piedzīvojumi, kā konfeti lietus jaungada naktī. Lietišķajā jomā īpaša uzmanība pievēršama finansēm. Raugies, lai kontā ienāk viss, kam vajadzētu būt.

ŪDENSVĪRS

Šonedēļ garastāvoklis mazliet domīgs. Būs daudz darba, un tikko viens pabeigts, jau nākamais darāms. Arī atbildība liela – no paveiktā kvalitātes atkarīgi ne tikai ienākumi, bet arī reputācija un autoritāte. Ir vērts papūlēties, jo rezultāts vēlāk priecēs. Spēsi pārliecinoši prezentēt savas idejas, radīsies domubiedri. Neaizmirsti arī par izdevīgumu un ienākumu juridisko pusi. Katra ideja un katrs darbs kaut ko maksā. Brīvdienās daudz darāmā mājas saimniecībā: jāuzkopj telpas, varbūt kaut kas jāsaremontē. Taču visu laiku mājās vien nevajadzētu pavadīt. Ja laiks jauks, aizbrauc pie dabas, vai baudi kādu kultūras pasākumu – klātienē vai internetā, atkarībā no iespējām.

ZIVIS

Ražīgs darba cēliens. Šonedēļ izdarīsi to, kas plānots un vēl vairāk. Ātri atradīsi kopēju valodu ar cilvēkiem, kāda nejauša tikšanās var turpināties kā lietišķa sadarbība. Lielisks laiks, lai ģenerētu un attīstītu idejas un projektus, kas nesīs peļņu nākotnē. Taču var gadīties, ka pietrūkst kādu zināšanu. Ir īstais laiks mācībām, it īpaši vēlams papildināt zināšanas tehnoloģiju jomā – neatkarīgi no tā, kādā līmenī tās patlaban tev ir. Nedēļas nogalē atpūties un izklaidējies. Vari sarīkot draugu pasākumu tiešsaistē vai šaurā lokā satikties krodziņa, ievērojot drošības pasākumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu