Nedēļas nogalē Krāslavas novadā ugunsnelaimēs dzīvību zaudējuši kopumā trīs cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Krāslavas novadā aizvadītajā naktī ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks, līdz ar to nedēļas nogalē ugunsnelaimēs dzīvību šajā novadā zaudējuši kopumā trīs cilvēki, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Kopumā nedēļas nogalē dzīvību ugunsgrēkos zaudējuši pieci cilvēki.

Naktī no svētdienas uz pirmdienu plkst. 1.49 glābēji steidzās uz izsaukumu Krāslavas novada Piedrujas pagastā, kur vienstāva koka dzīvojamā mājā dega divas istabas 45 kvadrātmetru platībā. Notikuma vietā atrasts viens bojāgājis cilvēks.

Jau rakstīts, ka naktī uz svētdienu ugunsgrēkā Krāslavas novadā gājuši bojā divi cilvēki.

Savukārt ap plkst. 3 VUGD saņēma izsaukumu uz Daugavpils ielu Ogrē, kur dega pārvietojamais treilers un kravas automašīnas riteņi 15 kvadrātmetru platībā. Notikumā cieta viens cilvēks, kurš nodots mediķiem.

Plkst.3.28 VUGD saņēma izsaukumu uz Ludzas novada Cirmas pagastu, kur garāmbraucējs bija pamanījis gandrīz nodegušu ēku.

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka deg pirts un dzīvojamā ēka apmēram 100 kvadrātmetru platībā nodegusi gandrīz līdz pamatiem. Notikuma vietā tika atrasts viens bojāgājis cilvēks.

Svētdien plkst.11.56 saņemts izsaukums uz Aizputes ielu Priekulē, kur dega divstāvu mājas otrais stāvs un jumts 100 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās pieci cilvēki.

Svētdien VUGD saņēma informāciju, ka Bauskas novada Īslīces pagastā grāvī uz ūdens virsmas redzams degvielai līdzīgs plankums. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka no lietus notekūdeņu caurules grāvī ieplūdusi viela, veidojot plankumu divu metru garumā.

VUGD divās vietās uzstādīja absorbējošās bonas sešu metru garumā un nodeva informāciju par notikumu Valsts vides dienestam.

Jau ziņots, ka Olainē piektdien īsi pirms pusnakts farmācijas uzņēmuma "Olainfarm" ražošanas ēkā noticis sprādziens un izcēlies plašs ugunsgrēks, kura rezultātā ir viens cietušais un viens bojāgājušais.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu