Garāžroka grupa "Nova Koma" publicē albumu "Es neesmu dusmīgs"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Nova Koma”
"Nova Koma” Foto: publicitātes

Pašmāju grupa "Nova Koma" klausītājiem piedāvā savu jauno studijas albumu "Es neesmu dusmīgs", kā arī jaunu videoklipu.

Darbu ar ierakstu grupa sāka šā gada sākumā, lai gan dažas no dziesmām ir sarakstītas jau pirms vairākiem gadiem. 

"Tas ir albums par emocijām, kas raksturīgas attiecību beigām - sāpes, sarūgtinājums un vēlme pēc gaišākas nākotnes. Dziesmās savstarpēji atbalsojas gan melodiskas tēmas, gan ritma figūras, gan vārdi, kas, mainoties kontekstam, var mainīt savu nozīmi. Ceram, ka mūsu mūzikas cienītāji to izbaudīs," tā grupas preses paziņojumā raksta solists Mārtiņš Vilnītis.

Reizē ar albumu grupa laiž klajā arī mūzikas videoklipu dziesmai "Tikai uz brīdi". Video tika uzņemts pašu spēkiem telpās, kur ierakstīts arī albums, izmantojot digitālu lenšu videokameru. Operators un montētājs videoklipam ir Alise Golovacka.

Albums ierakstīts studijā "Gateris" un studijā "Frida Records". Ieraksta un miksa inženieris ir Pēteris Ozols ("Bēdu brāļi", "Troksnis"), māsteringu veica Ģirts Laumanis ("Hodila Records"). Albuma vizuālo tēlu veidoja Didzis Upens (VVZ).

“Es neesmu dusmīgs”
“Es neesmu dusmīgs” Foto: publicitātes

Dziesmā “Nauda” dzirdams viesmākslinieks Edgars Sondors ("Krāsa", "Pink Fluids"), un dziesmā "Klusi" papildu balsis ierakstīja Alise Golovacka, Dita Frīdenberga, Marta Kaparkalēja un Edgars Sondors.

"Nova Koma" aktīvi darbojas Latvijas neatkarīgās mūzikas vidē kopš 2015. gada, ar regulāriem koncertiem un ierakstiem. Grupa guva plašāku atpazīstamību 2020. gadā ar albumu "Vismaz 9 reizes", kas radīts sadarbojoties ar reperiem Edavārdi un Idus Abra.

Albums "Es neesmu dusmīgs" ir pieejams visos straumēšanas tīklos un digitālajos veikalos, kā arī grupas Bandcamp un YouTube profilos.

Noklausies!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu