Ko dzirkstošu sola zvaigznes? Decembra mēneša horoskops katrai zīmei (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
Foto: shutterstock.com

Ir dažas labas ziņas. Neraugoties uz to, ka pasaulē nemierīgi, decembris tomēr daudzās mājās ienesīs svētku noskaņu, gaišākas domas un cerības par labāku rītdienu.

Katram cilvēkam ir sava astro karte, katram uzņēmumam vai iestādei sava. Nekad nav tā, ka vienlīdz labi vai vienlīdz slikti itin visiem. Ir protams globālās tendences, kas iezīmē pārmaiņu laiku. Par to astrologi daudz rakstījuši: pasaule nemierīga, notiek ietekmes pārdale, iespējamas arī teritoriālās izmaiņas, bet šīs smagās tēmas, lai šoreiz paliek...

Cita starpā ar Saules aptumsumu 4. decembrī noslēdzas arī tā dēvētais „starp aptumsumu koridors” (19. novembrī bija Mēness aptumsums), kas parasti palielina spriedzi.

Decembris ir ģimenisko svētku laiks un mēnesis, kad notiek ziemas pagrieziens uz pavasara pusi. Ziemas saulgriežos ir visīsākā diena un visgarākā nakts. Un drīz pēc tam jau dienas ilgums minūti pa minūtei palielinās.

Ziemas saulgrieži, oficiālais ziemas sākums un Mežāža zodiaka zīmes valdīšanas laika ieskaņa šogad. 21. decembrī plkst.18.00 pēc Latvijas laika. Dodamies pretī jaunam pavasarim!

Skatot Latvijas astro karti, redzams, ka decembris lielus satricinājumus nesola. Ar mīnusa zīmi ārzemju tēma, kas var saasināt migrantu krīzi uz robežas, iespējami arī ceļošanas ierobežojumi, vai ārvalstu partneru nosacījumi, kas Latvijai nav labvēlīgi. Iespējamas problēmas izglītības sektorā. Toties labā ziņa ir tā, ka pozitīvas vēsmas var parādīties kultūras jomā, sportā, nekustamā īpašuma un darba tirgū.

Labās ziņas ir arī tās, ka Ziemassvētku laikā kosmosā starp planētām maz spriedzes kombināciju, tas nozīmē – maz risku, ka svētku gaišās noskaņas kāds „Grinčs” varētu sabojāt.

Mazliet negants gan ir Marss, tāpēc jābūt uzmanīgiem ar uguni. Neatstājiet bez uzraudzības svētku svecītes.

Mēness šo svētku laikā atradīsies Jaunavas zodiaka zīmē, kam var būt tendence uz kritizēšanu, toties svētku mielasts un telpu noformējums – perfekts. Klājiet baltu galdautu un klātienē vai tiešsaistē izbaudiet svētku gaisotni.

Vecgada vakars un jaunā gada pirmā diena mazliet nemierīgākas, var būt vairāk stresa un nesavaldības, tomēr pozitīvām noskaņām tas daudz netraucē.

Šķir lapu un uzzini, kas decembrī gaidāms tavai horoskopa zīmei!

Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu