"Airbnb" piedāvās izīrēt Makkalisteru māju no filmas "Viens pats mājās" (1)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Airbnb Twitter

“Viens pats mājās” filmu cienītājiem nu ir iespēja piepildīt savu sapni un gaidāmajā Ziemassvētku laikā dzīvot Makkalisteru mājā. Tiešsaistes mājokļu nomas platforma “Airbnb” paziņojusi, ka uz vienu nakti dzīvošanai tiks izīrēta ikoniskā māja no 1990. gada filmas.

“Nosviniet svētkus Makkalisteru stilā! Pirmo reizi vēsturē kādi nekārtību cēlāji var rezervēt brīvdienas ikoniskajā mājā, kur sākās “Viens pats mājās” stāsts (tiesa gan, bez iebrucējiem),"

savā “Instagram” ierakstā rakstīja “Airbnb”.

Māju, kas atrodas Čikāgas apkārtnē, būs iespējams rezervēt, sākot ar 7. decembri, par 25 dolāriem. Tiem, kuriem izdosies rezervēt nakšņošanu šajā mājā, laiku šeit varēs pavadīt 12. decembrī. Laimīgos viesus gaidīs aktieris Devins Retrajs, kurš filmā atveidoja galvenā varoņa Kevina Makkalistera (Makaulijs Kalkins) vecāko brāli Bazu.

Papildus zīmīgajam Ziemassvētku namam viesi šajā mājā varēs izlikt arī slazdus, kādus filmā izlika Kevins. Tiesa gan, “Airbnb” uzsver, ka tiem viesiem, kas būs apmetušies šajā mājā, nebūs jāraizējas par negaidītu ļaundaru ierašanos, kā filmā tas notika ar Kalkina atveidoto varoni.

Viesiem “Airbnb” piedāvā “Labāko picu Čikāgā, kā arī tikšanos ar īstu tarantulu”.

Jāpiebilst, ka interese par šīm filmām pieaug ik gadu ap Ziemassvētku laiku, jo šīs filmas tiek demonstrētas televīzijā (arī Latvijā) un turklāt novembrī pirmizrādi piedzīvoja jaunākā šo filmu sērija - “Viens pats mīļajās mājās” (“Home Sweet Home Alone”).

Par iegūtajiem līdzekļiem no Makkalisteru mājas izīrēšanas “Airbnb” veiks ziedojumu Čikāgas bērnu slimnīcai. Tā nav pirmā reize, kad “Airbnb” piedāvā apmesties kādā ar popkultūru saistītā miteklī.

Novembrī uzņēmums paziņoja, ka seriāla “Sekss un lielpilsēta” cienītājiem būs iespēja apmesties Kerijas dzīvoklī.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu