Sieviete izsauc policiju, jo dzīvesbiedrs liedz viņai doties pēc alkohola (3)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Alkohols. Ilustratīvs foto,
Alkohols. Ilustratīvs foto, Foto: Pixabay

1. decembrī kāda sieviete Tukumā izsaukusi policiju, jo dzīvesbiedrs neļāva viņai doties uz veikalu, lai nopirktu alkoholu.

Izsaucēja tikusi pie 35 eiro soda, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Trešdien policijas Tukuma iecirkņa darbinieki saņēma informāciju, ka kādā dzīvoklī notiek ģimenes konflikts. Ierodoties norādītajā adresē, tika noskaidrots, ka sieviete dienas laikā lietojusi alkoholiskos dzērienus un vakarā vēlējusies doties iegādāties papildu alkoholu, bet viņas dzīvesbiedrs centies atrunāt, tāpēc sieviete izsaukusi policistus.

Uzklausot abas personas, likumsargi pieņēma lēmumu, ka nav noticis likumpārkāpums un sieviete apzināti nepamatoti izsaukusi policiju. Par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un sievietei piemērots naudas sods 35 eiro.

Policija atkārtoti atgādina, ka nepamatota speciālo dienestu izsaukšana kavē sabiedriskās kārtības nodrošināšanu, likumpārkāpumu novēršanu un palīdzības sniegšanu personām, kuras nokļuvušas ārkārtējā situācijā.

"Iespējams, brīdī, kad operatīvie dienesti dodas uz šādiem viltus izsaukumiem, cituviet cilvēkiem ir apdraudējums veselībai un dzīvībai, un palīdzības kavēšanās var būt pat letāla," skaidro Kalniņa.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu