Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 3. decembrim.

AUNS

Nedēļas pēdējā darba dienā tāpat daudz pienākumu. Gribētos ātrāk doties brīvsolī, bet diez vai sanāks. Brīvdienām nepieciešamos pirkumus pasūtot internetā, sargies no nepārdomātiem tēriņiem.

VĒRSIS

Krietnajam darba darītājam Vērsim pienākumu nekad nav trūcis. Kad citi jau dzīvo brīvdienu noskaņās, tev vēl daudz darāmā. Pēc

spraigās nedēļas vakarā būsi nopelnījis atpūtu – kāda vien pašam tīk!

DVĪŅI

Kurš gan labāk vēl par Dvīņiem spēj komunicēt, sarunāt, atrast risinājumus visdažādākajās situācijās. Šodien tavi talanti izpaudīsies visā krāšņumā.

VĒZIS

Sadarbībā ir spēks un tā darbi virzās uz priekšu ar pilnu jaudu. Kaut arī zināmā mērā esi individuālists un vienpatis, šodien pārliecināsies, ka vari paļauties uz kolēģiem vai biznesa partneriem.

LAUVA

Darbā veiksme un varbūt arī iespējas nopelnīt vairāk nekā līdz šim. Taču pirmajā vietā privātā dzīve. Mājās gādā par saticību un vakarā sarīko mīļi iedvesmojošu pasākumu.

JAUNAVA

Ja arī gribās, lai viss perfekti un viss notiek pēc tava prāta, šī nebūs tā diena. Necīnies kā Donkihots ar vējdzirnavām, bet beidz darbu noliktajā laikā. Kārtību varēsi ieviest pirmdien. Dodies pie saviem mīļajiem vai izklaidēs.

SVARI

Informācijas gūzma. Tāpēc jācenšas atsijāt graudi no pelavām. Domā, vērtē, analizē – tev ar to nav problēmu. Vakarā jauka un mīļa kopā būšana ar tuviem cilvēkiem.

SKORPIONS

Nedēļas pēdējā darba dienā jāpārskata un jāsakārto finanses. Visticamāk ar stāvokli savā bankas kontā būsi apmierināts. Bet, ja esi biznesā, tad pievērs uzmanību izrakstīto rēķinu apmaksai.

STRĒLNIEKS

Daudz kontaktu, daudz sarunu. Darbā nemierīgi, bet tiksi ar visu galā. Brīvdienu noskaņās noorganizē draugiem tiešsaistes ballīti vai, ja iespējams – sarunā rītdienai pikniku brīvā dabā.

MEŽĀZIS

Ar smaidu un šarmu panāksi vairāk, nekā ar sarauktu pieri diktējot savus noteikumus. Kādam varbūt pat iekritīsi kā oglīte sirdī. Jauka diena, bet jābūt uzmanīgam naudas lietās.

ŪDENSVĪRS

Daudz darba un nemaz neticas, ka nedēļas pēdējā diena. Citi dzīvo brīvdienu noskaņās, bet tev vēl dažādi pienākumi. Vakarā sazinies ar draugiem un izklaidējies. Esi godam nopelnījis.

ZIVIS

Parādīsi uz ko esi spējīgs profesionālajā jomā. Atzinīgi vārdi un varbūt arī ceļš uz karjeru nākotnē. Ja kāds draugs vēlas izkratīt sirdi, uzklausi. Arī pašam dzīvē var pienākt tāds brīdis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu