"Arēnā Rīga" uzstāsies rokmūzikas smagsvari "Foreigner"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Foreigner"
"Foreigner" Foto: publicitātes

Viena no spilgtākajām rokmūzikas grupām "Foreigner" ar visu laiku izcilākajiem roka hitiem - "Waiting For A Girl Like You", "I Want To Know What Love Is", "Juke Box Hero" un daudziem citiem, nākamā gada 1. jūnijā uzstāsies Arēnā Rīga.

"Foreigner" ir britu-amerikāņu rokgrupa, kuru dibināta Ņujorkā 1976. gadā. To kopā izveidoja britu ģitārists, dziesmu autors Mick Jones un kādreizējais King Crimson grupas dalībnieks Ian McDonald ar amerikāņu vokālistu Lou Gramm. Ideja grupas nosaukumam radās Mick Jones, jo viņš, Ian McDonald un Dennis Elliott bija briti, savukārt, Lou Gramm, Al Greenwood un Ed Gagliardi bija amerikāņi.

"Foreigner" ir viena no atskaņotākajām klasiskā roka izpildītāju grupām YouTube platformā, kur skatījumu skaits nedēļā sasniedz 1 miljonu un kopējais video skatījumu skaits sasniedzis 500 miljonus. Pēdējos gados "Foreigner" mūzika ir piedzīvojusi popularitātes pieaugumu, pateicoties dziesmu izmantošanai televīzijā, kinofilmās, videospēlēs un reklāmas materiālos. 

2017. gadā "Foreigner" atzīmēja 40 gadu jubileju un kopā ar “The Warner Music Group” izdeva dubultalbumu ar nosaukumu “40”, kurā iekļautas 40 dziesmas, kas ierakstītas laika posmā no 1977. līdz 2017. gadam. Albums deviņas nedēļas pavadīja “Billboard Top 200” topa augšgalā, un tajā ir iekļauti divi īpaši šim izdevumam ierakstīti skaņdarbi: “Give My Life For Love” un jauna “I Don’t Want To Live Without You” versija.

Biļetes "Biļešu servisa" lapā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu